gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 mail adresim www.kabatas.org sitesinden we kabatas.org uzantılı...oraya önemli bi meyil geldi ama site bozuk kontrol edemiorm.Mail login için kullanıcı adı şifre yazmam gereken sayfa açılmıyo..Başka hangi sitelerden kontrol edebilirim o mail adresimi?Bazı sitelerden yapılıyodu bu iş eskiden biliyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 www.mail2web.com[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bir ara böle bişi yapacaktım, sonra kim kullanır ki diye yapmamıştım, tüh :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Tamamda mail sitesinin pop3 desteğine ihtiyacı yokmudur yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 sharky be yapsna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar