revhas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Artık böyle başlıklar görmekten sıkıldım, zaten az olan türk oyuncular birden fazla guilde dağılmış durumda ama oyuna başladıktan sonra anladım ki warsong server'ı için düzgün bir guild şart. Kimse birbirine yardım etmiyo herkes level peşinde birlikte hareket eden yok... Ben basit ve düzgün kuralları olan dayanışma ve yardımlaşma üzerine kurulu bir guild kurmak istiyorum. benimle aynı düşünceyi paylaşanlar lütfen bana ulaşsın.[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 haliyle herkes level pesinde,zaten level 20-30 da pvp yapcak halimiz yok,dun gece 5-6 saat 3 kisi quest yaptik ayni level olduktan sonra classlar uyustuktan sonra beraber takilmak icin guilde gerek yok.su an guild chat seceneginden baska birsey degil.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) 20+ Elven Hunter (Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 evet dagilmis durumda. yeni bi guild yaratarak daha da dagitiyosun... su ankinden farkli ne yapacaksin ki? simdiki yardimlasmiyo mu? yoksa bi iki kisinin isi var, yardima gelemediler diye hemen yardim etmiyolar diye damgaladin mi? zaten elite quest'lere kadar tek basina gidebilirsin. gidemiyosan, zaten baskalarinin yardimi olsa bile, kesin yari yolda yatarsin... [Bu mesaj riglous tarafından 01 Aralık 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 yardıma çağırmam veya gelmemeleri sorun değil herkes bana yardım edicek diye bişey yok. ayrıca niye hemen laf atmaya çalışıyosun? said: riglous, 01 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki: ...elite quest'lere kadar tek basina gidebilirsin. gidemiyosan, zaten baskalarinin yardimi olsa bile, kesin yari yolda yatarsin... neyse ben bu konudaki rahatsızlığımı dile getirdim kimseyi damgaladığım filan yok.[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong [Bu mesaj revhas tarafından 01 Aralık 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 e madem toplu olmak istiyosun o zaman gidip brotherhood'a gir. en cok turk bildigim kadariyla orda.. zaten digerleri de pati'ye isimlerini yazmadilar.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Eger bir an once bir butun icinde hareket etmeyi ogrenemessek, bunun sonuclarini en kisa zamanda alacagimizdan eminim. Bu oyunu oynayacak turk sayisi yeterli olacaktir. [Bu mesaj KahN tarafından 02 Aralık 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: KahN, 02 Aralık 2004 15:15 tarihinde demiş ki: Eger bir an once bir butun icinde hareket etmeyi ogrenemessek, bunun sonuclarini en kisa zamanda alacagimizdan eminim. Bu oyunu oynayacak turk sayisi yeterli olacaktir. [Bu mesaj KahN tarafından 02 Aralık 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] yahu anlamiyorum illa turklerle oynayacagim diye niye millet kendini yirtiyor?[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: KahN, 02 Aralık 2004 15:15 tarihinde demiş ki: Eger bir an once bir butun icinde hareket etmeyi ogrenemessek, bunun sonuclarini en kisa zamanda alacagimizdan eminim. bu ne demek ya 3. dünya savaşına mı gidiyosun türk kılanında olsan nee olmasan ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar