Mave Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Catherine Zeta Jones futbol takımı alıyor Catherine Zeta Jones, Galler Birinci Liginde yer alan Llannelli futbol kulübünü satın almak için görüşmelerini sürdürüyor. Sinema dünyasının başarılı aktrislerinden Catherine Zeta Jones, Galler Birinci Liginde mücadele eden Llannelli AFC kulübünü satın almak için bir milyon euroyu gözden çıkardı. 1896 yılında kurulan Llanelli futbol kulübünün şimdiki sahibi Zeta Jonesun amcası Rob Jones. Aktris, kulübü kendisine satması için amcasına 350 bin euro önerdi ancak Rob Jones miktarı az buldu. Kümede kalmaya çalışıyor Llanelli, 18 takımlı Galler Birinci Liginde 11 hafta sonunda üç puanla son sırada yer alıyor. Şu ana kadar bir galibiyet, 10 yenilgi alan takım, attıığı altı gole karşılık kalesinde 36 gol gördü. Llanelli halkı, futboldan daha çok rugby sporuna ilgi gösteriyor. Kaynak : MİLLİYET Gazetesi www.milliyet.com.tr[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 02 Aralık 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 tribünde otursun beni seyretsin ronaLdinhoya şapka çıkarttırırım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 02 Aralık 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 çıksın sokaktan 3-5 kişi toplasın hem daha ucuza gelir hem de performans farkı olmaz :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar