ManusH Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Wacom Cintiq 13HD (DTK1300) Wacom'un uzun süredir merakla beklenen 13" boyutlarındaki grafik-çizim tableti: Cintiq 13HD. Artık teknolojisi eskiyen 12WX modeli yerine 2013 Nisan sonunda satışa çıkan yeni versiyondur, yoğun talep nedeniyle Avrupa'da Mayıs başı olarak açıklanan satış tarihi daha ileriye alınmıştır. 12WX'de karşılaşılan birçok sıkıntının giderildiği bir modeldir, herşeyden önce çözünürlük artık FullHD'dir ve mobil kullanıma en büyük engel sayılan kablo karmaşasından kurtarılmıştır... Tanıtım görselleri değil, birebir ürünün kendi çektiğim fotoğraflarıdır (video tanıtım videosudur). Yani "elimde olmayan ürüne düşük fiyat" değil, ilgilenen kişinin alacağı ürünün bizzat kendi fotoğrafıdır. İstanbul içinde görüp inceleme imkanı sağlanır. Özelliklerini kendi yada diğer bir çok inceleme sitesinden öğrenebilirsiniz. Yine de kısaca: [list] [*]Ekran/Çizim alanı: 13.3" [*]Çözünürlük: Full HD (1920x1080 piksel) [*]Ekran Oranı: 16:9 [*]Ağırlık: 1.2kg [*]Kalem: Pro Pen [*]Kalem Hassasiyeti: 2048 baskı seviyesi [*]Uyumluluk: Windows, MacOS [*]Kablo: Wacom 3-in-1 [/list] Detay resimler ve anlatımlar ilave edilecektir. Şimdilik öncelikle ilanı bu haliyle aktif ediyorum. Sadece 1 adet mevcuttur, ilk gelen ilk alır :)>>>>> 3.674 TL Her türlü sorunuz için mesaj atabilirsiniz, gün içinde sürekli olarak maillerimi kontrol etmekteyim, en kısa sürede geri dönerim. Pazarlık sünnettendir, ama sünnet dediğin de ucundan accıktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar