OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ewt arkadaşlar.Webwiz Forum'un database bağlantısını SQL olarak değiştirilebildiğini okudum. Bunu nasıl yapabilirim???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 http://fly2.me.uk/?DL=web_wiz_forums_SQL_Server_v7.9.zip&KTA=3%2E79992021439867E%2B17 böyle bir versiyonu varmış[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Tşk ama bir türlü kurulum yapamadım. Admin klasöründe SQL_server_connection.asp dosyasından ayarları yapıyorum. msSQL_server_setup.asp dosyasından kurulum yapılması gerekiyor.Ayarları doğru girdiğim halde kurulum yapmıyor.Şöyle bir hata veriyor; Error Connecting to database on SQL Server Check the following is set up and correct:- SQL Server User Name SQL Server Password Name of the SQL Server Database name set up by you on the server Empty Database set up by you on the SQL Server Check also that you have entered the correct details in the file 'SQL_server_connection.asp' found in the admin directory.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 buraya yazdığın kodları yazsan sankim daha bi yardımcı olabiliriz[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ben kod fln yazmadım.Yalnızca zip ile gelen dosyaları wwwroot'a attım.Admin klasöründe SQL_server_connection.asp dosyasını editleyin demiş.Şurayı; 'Enter the details of your SQL server below strSQLServerName = "server_name" 'Holds the name of the SQL Server strSQLDBUserName = "root" 'Holds the user name (for SQL Server Authentication) strSQLDBPassword = "" 'Holds the password (for SQL Server Authentication) strSQLDBName = "db_adi" 'Holds name of a database on the server Bunu editledim ve msSQL_server_setup.asp dosyasını çalıştırın demiş.Aynen öyle yaptım.Benden SQL Server Kullanıcı adını ve şifresini istedi.Aynen girdim.Enter dediğimde bu hatayı verdi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 sölediğin hataya göre bir yerlerde çok ciddi bir hata yapıyosun yada o listedekilerden birini hatalı giriyosun.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 strSQLServerName = "localhost" strSQLDBUserName = "root" strSQLDBPassword = "" (Şifreyi girmiyorum.Çünkü şifre yok.) strSQLDBName = "forum" malesef bir türlü yapamadım.hep aynı hatayı veriyor.phpmyadmin den forum adında database açmıştım.onuda kontrol ettim.(Yalnız boş database.içinde tablo yok) Tabloları bunun yaratması gerekiyor ama olmuyor... Bilen varsa yardım etsin pls... :( [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 02 Aralık 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 asp den anlamam ama bu tür sorunlar genelde connection stringlerin yanlıs kullanıldıgı zaman ortaya cıkar. mssql e baglancaksan gönderilen string formatının ona uyması lazım. orda verileri dogru girsen de önemli olan format yani. o variableların nerede kullanıldıgına bakıp, mssql formatında mı die bi bak istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 query analyzer ile mssql acik mi değil mi kontrol et, açıksa filan forumun windows authentication stili şifre kullanmadan giriş olayı varsa onu kullan[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 phpmyadmin ile kontrol ettim. mysql açık fakat query analyzer açıkmı onu bilmiyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 webwiz mysql le çalışmıo ki mssql ile çalışıo queryleri mysql e uygun yapmışsalar belki bi ihtimal mysql ilede çalışır Ek olarak: Mssql de kurdum çok güzel çalışıo bi deniim bakim mysql connection stringi ile :D [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 02 Aralık 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hmmm mssql nin download linkin verirmisin???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 MsSQL mysql gibi free değil. Gerçi 2GB'a kadar ücretsiz kullanma hakkı vardı diye birşey aklımda kalmış ama emin değilim. Microsoft'un sitesinden 120 günlük eval. sürümünü indirebilirsin istersen. Ya da 2005 Beta'yı da indirebilirsin ama adı üstünde beta.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 O zmn bunu mysql olarak çalıştırmam gerekiyor... Ama nasıl?...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 msde idi sanırım adı o bedava mssql sayılır. office cdlerinin içinde bile vardır. sanırım o işini görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 tmm bi deneyim. saol... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 02 Aralık 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Kurdum fakat hala çalıştıramadım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 MSSQL Server gayet çalışıyor ama mssql_server_setup.asp dosyasından bir türlü kuramadım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar