Core Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Selamlar.. Dwarf Hunter'im ve Ironforge de "Off Hand" ogrenmek istiyorum. Ironforgede guardlara Weapons Trainer in yerini sordum ve gittim ancak "Off Hand" bulamadim. Bana bir yol gosterecek olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Abi yanı yanlıs biliyor olabılırım ama off hand normalde öğrenılmıyor senın hunterında ozellık varsa bellı lvl de acılır roguede lvl 10 da off hand acılıyordu hunterda ole birşey vardır kesın iyi bak hunter trainera belkı lvl gerekıyordur[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Peki dwarf hunterlarda off hand ozelligi olmayabilir mi? cunku weapons master'da su anda sadece 1 tane skill gorunuyor o da two-handed axes diger hepsini ogrendim. (one-handed axes, fist weapons, gun) ayrica pencerede unavailable isaretli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Dual wield'i weapon trainerdan degil, hunter trainer'dan ogreniyorsun. thottbot is your firend http://www.thottbot.com/?c=Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Evt eğer offhand dediğin 2. silahsa(ki büyüknihtimalle oledir =)) onu dual wield olarak hunter trainerden oreniyorsun.Ama shield kullanmak için offhand dediysen boşuna heveslenme hunterler hiçbir şekilde shield kullanamıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hyr kalkan icin degil, silah icin demistim.. ok hunterdan ogrenildigini ogrendigim iyi oldu.. teskurler ilgilenenlere.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: UnKnownTR, 30 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: Peki dwarf hunterlarda off hand ozelligi olmayabilir mi? Ve onlarkı taşlardan kayalardan hayat buldular, bi ellerine balta diğer ellerine cekic alıp ortam dagıttılar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 http://www.regressionx.com/wow/hunter.htm[signature][hline]Midgard / Galahad Albion / Kay Mordred Sianure lvl 2x Orc Warlock - Warsong - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: UnKnownTR, 30 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: Peki dwarf hunterlarda off hand ozelligi olmayabilir mi? cunku weapons master'da su anda sadece 1 tane skill gorunuyor o da two-handed axes diger hepsini ogrendim. (one-handed axes, fist weapons, gun) ayrica pencerede unavailable isaretli. :) lvl 20 de alıyosun dual wield[signature][hline]Midgard / Galahad Albion / Kay Mordred Sianure lvl 2x Orc Warlock - Warsong - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paladin içinde -dual wield- var mı?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: revhas, 02 Aralık 2004 12:29 tarihinde demiş ki: Paladin içinde -dual wield- var mı? hayır[signature][hline]Midgard / Galahad Albion / Kay Mordred Sianure lvl 2x Orc Warlock - Warsong - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar