Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Kutusu ve içindeki herşeyi ile birlikte yepisyeni haliyle(lcd ekranı üzerindeki plastik bant bile duruyo), 120 milyon/120YTL ye (çift fiyat verilmesi gerekiyomuş bi sene boyunca :-p ) satıyorum. Özellikleri için www.datrondsc.sayfasi.com adresine bakabilirsiniz. [Bu mesaj Dilbao tarafından 24 Kasım 2004 03:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yokmu alan?? Bi tepki verin ya...[signature][hline]Budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 [email protected] adresi benim msn im ekle bi ara konuşalım ben alacam galba[signature][hline]Sirius Bornex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Datron'un fotoğraf makineleri nasıldır bilmiyorum ama bilgisayarları son derece kalitesiz, belirtmek istedim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar