SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 arkadaslar artık kesin bi cevap bekliyorum.bu guild war paralı mı parasız mı biri paralı biri parasız diyor kafam karıstı oynamaya tenezzul etmıyorum bu yuzden artık biri bana kesın bi cevap verebılırmı acaba AMA KESİN PLS !!![signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Oynamaya tenezzül etmiyosun demek :D[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: BOccOB, 16 Kasım 2004 22:03 tarihinde demiş ki: al sana kesin cevap: Guildwars parasız çünkü aylık bir ücret ödemen gerekmiyor... ama guildwars paralı çünkü oyunu ilk başta orijinal alman gerekiyor ki o da 50 dolar gibi birşey olacak... ahahahahaha çok güzel açıklamışsın. muhteşem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar