Sawer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Ben www.rom-world.com dan 3 oyun ındırdım bıır marvelvs Capcom bu calıstı bı Samurai Shadow 4 bıde kof98 ındırdım ama bu ıkısı calısmadı yanındada MAME yazıo bu 3nun biri neden odluunu soleyebılır mı?[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 onların kesin Set2 Bootleg leri vardır onlarıda indir
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 pardon ama o ne???????[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bak indirdiğin oyunların Linkinde (Set 1) felan yazar onlara dikkat et mümkün oldugunca setlerin hepsini indir hala sorun verirse bilki bootleg lazımdır onuda indir üçünü at tıpış tıpış çalışır[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ya ben baktım sadece SNK oyunları calısmıo bende
HawkEye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 neo-geo biosları makinana yuklumu sanırım sorunun o olabilir[signature][hline]MAME server Nick:Ares
Öne çıkan mesajlar