ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 abiler yaa citizenship nedir nası alınır level 6 da kaldık gitmiyo yaaa. qeynostayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 qeynosta oynayan pek türk yok galiba genellikle herkez Freeportta :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bekleriz :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bütün zone'larda citizenship quest'i yapacağınız yerler var. Genelde Qeynos girişindeki tabelalar ile alınıyor o questler.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozsel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 pasha kardeş waypointleri nasıl açacağız birisine git diyor biz dolanıp duruyoruz yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Qeynosta bir kac turk var sayet 3-4 yildir beraber oynadiklari internasyonel bir guildde...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Waypoint olayında sorun yasıyorum ben.Bu waypoint olayı tum lvl lerda ve tum questlerde gecerlımı? Cunku yaptıgım denemelerımde waypointe basmama ragmen o sarı cızgı cıkmıyor.Yda cıkıyorsada benmı goremıyorum? grafık ayarlarından kaynaklanıyor olabılırmı kı ?[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 sadece başlardaki questlerde waypoint var bir daha waypoint yok grafik ayarlarından kaynaklanamaz çünkü ben olabilecek en düşük kalitede oynadım waypoint ler gözüküyordu[signature][hline]Tuor Delarren Rhyexh of EQII Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar