Thomson Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 2 aylık dişi Staffordshire siyah ilgilenenlere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 satıyor musun ?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 resimi varmı?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 48) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thomson Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 http://www.thedoghows.com/factory/graphics/dogs/staffordshire%20bull%20ter.JPG (Babasının aynısı) http://svt.se/content/1/c6/17/71/88/staffordshire.jpg (Elimdeki yavrunun aynısı) 0536 325 07 66 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 biraz daha açık bir mesaj yazamadın mı?[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thomson Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 arkadaşlar yavru sahibini bekliyor. [email protected] [Bu mesaj Thomson tarafından 29 Kasım 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Dostum oncelikle elinde erkek yavru varmi ? Eger yok ise elindeki disi anne'den ilk dogum'da kacinci yawru bunlari biliyormusun Annesi - Babasinin Isimleri ne bunlari bi yazarsan sevinirim.Eger Staffordshire ise ve gosterdigin resimle ayni diyorsun 2 aylik Staffordshire o resimdeki yawrunun 2 kat'i olur elindeki American sanirim. Buda benim eski disi pit'in resmi (resimde 6 aylik)[signature][hline]Boş kafa mezara[Bu mesaj sirplaya- tarafından 29 Kasım 2004 12:57 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj sirplaya- tarafından 29 Kasım 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Secereli mi? ben ilgileniyorum. özel msjıma fiyatı gönderirmisin?[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thomson Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Arkadşlar 150 dolar istiyorum buda cuzi bir rakam sadece iyi bir sahip bulsun istiyorum. kızımın annesi geçen gün vefat etti kızımı alıcak arkadaşlada alakalı ilgili olup köpeği ileride görmek isterim bende birde erkek american staffordshire terrier Pitbull var Tiger sizin dişinize benziyor adı alex Havhav.com da var şuanda bendeki yavrunun babası bulgaristan şampiyonu tysonun oglu Cavin anneside eski köpeğim Şhila 2 side müthiş hayvanlar buna inanabilirsiniz arıyın görüşelim. 0536 325 07 66 Thomson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thomson Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 buda kendi köpeğim alex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar