Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 aquila said: olm soyleyin teyzeye, combata girmeden bless atsin. harbiden ha arayım halamı artık
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 riza_calimbay said: Noyzura said: Bu tiple seni orda dövmediler mi? Israrla anlamatamadım sanırım kolay kolay dayak yemeceğimi 3 gün önce sokağı kontrol etmek için sığındığımız mekandan çıktım. kıbrıs şehitlerinin başına kadar yürürken bütün çelik kuvvet ekipleri yere oturmuştu çay sigara molası veriyorlardı. Tipi seçerek de adam alıyorlardı. Killer auramdan dolayı bana dokunan olmadı her zamanki gibi.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 guernica said: ya şu topakı okudukça izmire gidip noyzura ile kombattan kombata koşasım geliyor aehaeh. istanbuldaysan o tarafa gelicem sanırım. Burada kombatlar bitti şu an
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 beni de alin lan eskisehirde de bitti kombat
guernica Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 yok hacı aydındayım ben. burda hiç olay çıkmadı nerdeyse, pazar günü izmire geldik gittik, ptesi işe gitmem gerekliydi, fazla kalamadık. bu haftasonu gelirsek ararım mutlaka.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: guernica said: ya şu topakı okudukça izmire gidip noyzura ile kombattan kombata koşasım geliyor aehaeh. istanbuldaysan o tarafa gelicem sanırım. Burada kombatlar bitti şu an şu hataya düşmeyin ya. heran herşey olabilir. 1v10 giriyolar zaten şu anda bile. istanbulda yüzbine yakın insan var toplayınca izmirde 5bin. gitmeyin biyere ya
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 tamam zaten hergün just in case modundayım.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: NeoStyle said: Noyan şu direniş anlarından kalma fotoların yok mu merak ettim :)o bir sürü çeken oldu ama hala bulamadım kimseden birşey. bi kaç tane arkadaşlarla hatıra falan oldu dururken onları da almadım. Ama ikinci gün pınar benimle geldiğinde saldırıdan önce mutlu anlarımızda çekmişti bi tane Bu esnada bugün direnişte Llama ve Toggie ile karşılaştık tatlı bir enerji alışverişi oldu. sempatik adamlarmış baya. Abi siz en son birbirinizi öldürecektiniz ne oldu o?
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ayran içelim çay içelim bigün... işkembe ikramımızı geri çevirdin olmadı. bi dahakine bekleriz masamıza
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 noyzura yine makyajsız çıkmamış eyleme
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Llama said: ayran içelim çay içelim bigün... işkembe ikramımızı geri çevirdin olmadı. bi dahakine bekleriz masamıza ne ayranı kordonda şarap içelim işte doplanıp hayde izmir
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sdfsadfas forgiver said: noyzura yine makyajsız çıkmamış eyleme
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Madcat said: ne ayranı kordonda şarap içelim işte doplanıp hayde izmir kandil bugün içki içilmesin denmedi mi direniş merkezlersinde
Karea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 haftasonu yapalım bende gelirim madcat sana kötü haberim var , coco da geliyor
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Llama said: ayran içelim çay içelim bigün... işkembe ikramımızı geri çevirdin olmadı. bi dahakine bekleriz masamıza ölümüne toktumdum ya başka zaman illaki aç olurum ya da sahilde bişeyler içeriz ama ben alkol kullanmıyorum. =)
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ooo orcun alkol seks ve kumar ucgeninden siyrilip insanlara laf sokmaya baslamissin kendine gel yoksa hayat hikayenin devamini anlatirim
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 kerim şansal dosyasını açarım şimdi konuşturma beni. deyyus
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/19233_294186238852_7456137_n.jpg
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 güzelliğe bak öndeki hatta hepiniz güzelsiniz
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Karea said: haftasonu yapalım bende gelirim madcat sana kötü haberim var , coco da geliyor coco said: haha gelsin tabi =)
Öne çıkan mesajlar