Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korn'un MTV Icon PErformansı(One-1988)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne diosunuz ben ilk izlediğimde beğenmemiştim videosunu indirdim gayet güzel çalmışlar bence.gitarlar süper davul mükemmel bass ı geçtim adamı sewmiom vokal de jonathan tarzı olmuş.
Mesaj tarihi:
o programın formatı tecavüz edip metallica üyeleri ne kadar dayancak die ölçmekti ama kendileri çıkıp f li o gairp şarkıyı çalınca asıl tecavüz kulaklarımıza oldu bence herneyse ben beendim afferim güzel çalmışalr ben onları kötü gitarist sanıodum.
Mesaj tarihi:
Biz daha iyi çalıyoz One ı stüdyoda :) Rezil etmişler bence şarkıyı.Bide sololar neden yok onu anlamadım sıkmamak içnmi dicem yarısı var soloların :)[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki:
En iğrenç bişey...
Efsane Topic

Mesaj tarihi:
neyi rezil etmişler abi çaldıkalrı bölüm %100 doru müzikal açıdna bass ı geçersek.szin davulcunuz one ın davulunu daha iyi çalıosa harcanıo zaten onu hiç sölemiorum
Mesaj tarihi:
Yanındaki smileye bakarsak şaka yapmış olduğumu anlayabiliriz :) Davula ve ritimlere bişey diyemem ama vokal rezildi(bence) sololarda yoktu e nappim ben öle One ı[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki:
En iğrenç bişey...
Efsane Topic

Mesaj tarihi:
smiley alışkanlığı olmadığı için yanlıuş annamışın ciddi bi halim yok soloyu saygı için çalmamışlardır yoksa one ın solosu zor deil 1000+ konser wermiş adamların atamayacağı bişi hiç deil.bunu bugün izledim çünkü garaj.org da korn un bunu yeni albümüne koycağını okuudm.
Mesaj tarihi:
bence güzel çalmışlar munky ve head fazla döktürmemiş soloları evet ama ikisi de 17 yaşında solo çalabilecek düzeyde gitar çalıyorlarmış ve bildiğim kadarıyla ünlü bir gitar dergisinde köşe yazıları çıkıyor ve teknik öğretiyorlar zaten bence mtv icon un amacı başka grupların kendi tarzlarıyla şarkıları yorumlamasından başka bişey değil ama istese jonattan bence hetfield gibi de söyleye bilir bence onda o yetenek var
korn u severim ilk dinleyip sevdiğim yabancı rock/numetal gruplarındandır zaten bu furyayı çıkaranlarda az biraz onlar onun için gerçekten metal yapıcaz oldular bence
bu arada video yu arakdaşta 1 kere izledim alıp bir daha izlerim sonra bana karşı şikayetiniz olursa sonra ki yorumlarımı yaparım
tamam
son :P[hline]SatanJager[RE]

RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)
http://diablokiller.cjb.net/
ICQ# : 38811823
http://diablokiller.cjb.net/
Mesaj tarihi:
yok jonathan hefield gibi vokal yapmaaz abartmayalım da ben beendim zaten munky nin küçük yaşta parmağı sakatlanmış yanılmıyorsam bişi tami
r ederken parmağını skışltırıp kaslarını zedelemiş o parmağını bir daha kullanabilmesi çin doktor gitar çalamsını önermiş yane yılların gitaristi pekala çalar one solosunu çünkü zor bi solo deil
Mesaj tarihi:
sum 41 hariç hepsi iğrençti.[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
sum 41in sadece ekşın menlerin/action figurelerin kafalşarına fottoraf yapıştırıp çektikleri klibini severim...

kornun da bi tek i did my time şarkısını klibini severim ve genelde hazzetmem..böyle biline...[hline]We are accidents waiting,waiting to happen
-Radiohead(There There)

Mesaj tarihi:
ya bu ülkde milletin cover anlayışı bi garip zaten. bi şarkıyı aynen çalmak o şarkıyı coverlamak olmuyo, papağanlık oluyo.. o yüzden beyenmeyenler olabilir ama 'o nasıl one çalmak' lafı saçma kaçıyo ayrıca gayet güzel olmuş bence!
  • Yeni Oluştur...