DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ne diosunuz ben ilk izlediğimde beğenmemiştim videosunu indirdim gayet güzel çalmışlar bence.gitarlar süper davul mükemmel bass ı geçtim adamı sewmiom vokal de jonathan tarzı olmuş.
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 One'a Cenk-Erdem'in (isimleri yanlis bile hatirlio olabilirim) yaptigindan bile daha buyuk bir tecavuz olarak nitelendiriorum... Buyuk bir rezalet
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 metallica icon da sum41 ownerize[hline]
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 o programın formatı tecavüz edip metallica üyeleri ne kadar dayancak die ölçmekti ama kendileri çıkıp f li o gairp şarkıyı çalınca asıl tecavüz kulaklarımıza oldu bence herneyse ben beendim afferim güzel çalmışalr ben onları kötü gitarist sanıodum.
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Biz daha iyi çalıyoz One ı stüdyoda :) Rezil etmişler bence şarkıyı.Bide sololar neden yok onu anlamadım sıkmamak içnmi dicem yarısı var soloların :)[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... Efsane Topic İcq:114010711
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 neyi rezil etmişler abi çaldıkalrı bölüm %100 doru müzikal açıdna bass ı geçersek.szin davulcunuz one ın davulunu daha iyi çalıosa harcanıo zaten onu hiç sölemiorum
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Yanındaki smileye bakarsak şaka yapmış olduğumu anlayabiliriz :) Davula ve ritimlere bişey diyemem ama vokal rezildi(bence) sololarda yoktu e nappim ben öle One ı[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... Efsane Topic İcq:114010711
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 vokalde hetfield ı taklit etmeye çalışmış, bazı yerlerde başarmış ama bazı yerlerde sesinin kısılmasına neden olmuş yani patlamış[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 smiley alışkanlığı olmadığı için yanlıuş annamışın ciddi bi halim yok soloyu saygı için çalmamışlardır yoksa one ın solosu zor deil 1000+ konser wermiş adamların atamayacağı bişi hiç deil.bunu bugün izledim çünkü garaj.org da korn un bunu yeni albümüne koycağını okuudm.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 albüme koymazlar bozar atmosferi[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 olm korn artık metal yapcak söliim sana fieldy deniş bu albüme koymayı da.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 yavaş desin fieldy hip hop çu :)[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ezik mezik ama adam grup üyesi :-) [Bu mesaj DeamoN tarafından 18 August 2003 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ben severim hepsini , bence ezik değil[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Daha önce arcane e sık sık söylediğim gibi Korn sux![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Daha önce Berk e sık sık söylediğim gibi Berk sux! :D[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bence güzel çalmışlar munky ve head fazla döktürmemiş soloları evet ama ikisi de 17 yaşında solo çalabilecek düzeyde gitar çalıyorlarmış ve bildiğim kadarıyla ünlü bir gitar dergisinde köşe yazıları çıkıyor ve teknik öğretiyorlar zaten bence mtv icon un amacı başka grupların kendi tarzlarıyla şarkıları yorumlamasından başka bişey değil ama istese jonattan bence hetfield gibi de söyleye bilir bence onda o yetenek var korn u severim ilk dinleyip sevdiğim yabancı rock/numetal gruplarındandır zaten bu furyayı çıkaranlarda az biraz onlar onun için gerçekten metal yapıcaz oldular bence bu arada video yu arakdaşta 1 kere izledim alıp bir daha izlerim sonra bana karşı şikayetiniz olursa sonra ki yorumlarımı yaparım tamam son :P[hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 yok jonathan hefield gibi vokal yapmaaz abartmayalım da ben beendim zaten munky nin küçük yaşta parmağı sakatlanmış yanılmıyorsam bişi tami r ederken parmağını skışltırıp kaslarını zedelemiş o parmağını bir daha kullanabilmesi çin doktor gitar çalamsını önermiş yane yılların gitaristi pekala çalar one solosunu çünkü zor bi solo deil
Galenthas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Korn diince hep aklıma korniş geleo onun için korN sux...
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 azmo the şevk kırıcı master olsa da rulzdur.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 sum 41 hariç hepsi iğrençti.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bisikletinin zincirini değiştirirken parmağı kopuyor (accık)[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 sum 41in sadece ekşın menlerin/action figurelerin kafalşarına fottoraf yapıştırıp çektikleri klibini severim... kornun da bi tek i did my time şarkısını klibini severim ve genelde hazzetmem..böyle biline...[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There)
Fragrant Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ya bu ülkde milletin cover anlayışı bi garip zaten. bi şarkıyı aynen çalmak o şarkıyı coverlamak olmuyo, papağanlık oluyo.. o yüzden beyenmeyenler olabilir ama 'o nasıl one çalmak' lafı saçma kaçıyo ayrıca gayet güzel olmuş bence!
Öne çıkan mesajlar