gokkkan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 fransızca, almanca ya da isveççe iyi rap gurupları veya şarkıcıları bilen war mı yane tavsiye edebilcek türdennnnn?
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 fransız ismini bildiğim bir grup var: akhena bougenaton mu ne onu da bilmiyomuşum neyse bence fransızca rap inanılmaz güzel edinin dinleyin[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3...
Head Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 fransızca rap güzeldir. "iam" adlı grubu öneririm.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
gokkkan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ewt güsel de şarkı bulmak lzm ik önce ki dinneyelm
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 iam gercekten guzeldır fr. rap harıb cok guzel bı de ustune aksanlar eklenınce daha da guzel oluyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bu arada hipop degil.. hip-hop..[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur.
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 asian dub foundation var .. belki türü biraz farklı gelebilir .son albümü enemy of the enemy de rap le asya etnik soundunu birleştirmişler şık olmuş güzel olmuş .. hatta fifa 2004ün rise to the challenge parçası da albüm içinde ..
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ceza nin feat yaptigi bir grup var fjarda varlden mi ole bişidi[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: :hrr:Flawless Victory:hrr:
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bırakın bu şeyleri müzik bile diyemiyorum rap'e yani o derece[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
LuCk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ya gecenlerde salak bı herif cıkıodu MTV de N.one de falan fransızmı ıtalyanmı bı zencı o adamı gordum raptan nefret ettım ....etmek ısteyenler varsa dınlesın adam zenci klipte motorsiklet falan var adam uyuz uyuz konusuo ..........kılll[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
gokkkan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 fjarlde varlden sanırım pek ünlü bi adam diyil...Ceza Rapstar albümünü herkes edinip dinnemeli bence.Özellikle kasetteki Tamam şarkısı süper karizma slow olarak da anneme diye bi kısa parça war o da çok güsel ilk gününmde ben senin, son gününde sen benim kollarımda diyo ...
LuCk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 2pac[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
uncla Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Kürdish hiphop dinlemiştim ak-47 sesleri fln :lol:[signature][hline]R+
auswurf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 luck harikasın bukadar rap muhabbeti yapılıor ama son ilah TUPAC tan bahsedilmemesi beni uzuyordu taki senin su 2pac ı gorene kadar saol varol beyler bırakın fr. ger. falan tupac war yaww... [signature][hline]only god can judge me
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hipapmıdır repmidir herneyse hangi dilde soylenirse solensin ezikliktir.. arkada elektronik altyapının(artık alt yap denebilirse) üstüne solenen tekerlemedir.. müzikle bir alakası bulunmamaktadır. ayrıca bunu dinleyen insanlarda gözümde birer ezikten ileri gidemez... ya eziklerin yaptığı ezik müziği ezik insan dinler BENCE.. aaahh aahhh yeeeaa zuhahah bu nedir abi?? bu sözcükler müzikten ziyade bana dünyadaki en büyük zevki tersten yaşayan vokalistleri hatırlatıyo okadar... Kımoooon[signature][hline]To Live is To Die
Öne çıkan mesajlar