Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Saat kaç? Durmuyor zaman değil mi? Kapıdaki ayak sesleri? Birazdan gelirler değil mi? Bu suskunluğun niye. Anladım resimsin ama bu solukluğun Kaldırıp atamıyorum evet! Ama neden sorma! Soramazsın değil mi? Suskun olup geçersin değil mi? Ya hayallerin? Birazdan gelirler değil mi? Bak mouse un ucundasın Bassam silmeye Kalbim basmaz bu hiddete Yumuşaksın icimde Ama susmuyor bu kapı Bak geldiler işte! Ne versem ben bu yalancı anılara? Seni versem affederler mi? Bıraksam senin o naciz resmini? Gelirler değil mi diyordun? İşte geldiler!Seni değil beni almaya geldiler... ''Şiiri duvara kanı ile yazan akıl hastası görevliler tarafından sıkıca tutuldu ve önlüğü arkadan bağlamak suretiyle bağlandı.Ardından bir yatıştırıcı ile yatıştırıldıktan sonra ; akıl hastası şöyle fısıldadı.'' Amca ordamısın?...Yere yığıldı ve kapı üzerine büyük bir gürültü ile örtüldü..Kanla yazılan yazılar yere doğru akarken duvarda sadece ''Birazdan gelir'' ibaresi kaldı...''[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 çok beğeniyom bu tür yazıları ya[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar