tamirci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bi toplantı ayarlayalım artık eskişehirli patiler ben genelde esnet akarbaşı na takılıyorum bu arada yolu eskişehire düşen pati olursa uğrasın banada[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 eskişehire bu yıl geldim bende. Tanışalım dicemde zaten doğru düzgün yer bilmiyorum bide bin tane esnet var eskişehirde bu hangisi oluyo bi tarif et hehe (: lise 2 deyim bu arada:)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bu esnet odunpazarı civarında orman müdürlüğünün yolundan yukarı çıkıyon az[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Öne çıkan mesajlar