Sholver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Arkadaşlar oyunda sarnıım artı ksona geldik eleman ortada kürenin içinde yavaş yavaş yukarı çıkıor karanlık o kule gibi olan binanaın içinde artık en tepedeyiz nerdeyse yani hatun size hury çabuk çabuk oalylarına geliyor herif olayı başlattı çabuk yoksa kaçıcak modunda yapıcak bi şey yok yani napıcaz ??? sağda 3 tane enerji sutunu var içindetki topları alıp atıyorum grav. gun la çalışmaz hale geliolar ama napıcaz ne yapammaız gerekior bilen varsa sevinirim..???[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 topun yukseldigi yerde donen metalik seyler var onlari yikicaksin 5-10 tane at oraya kiriliyolar teker teker anlarsin[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 çok saol deniom hemen,bir an için lan ne biçim anlatmışım öküz miasli dedim ama oynuuan anlıor nitekim :D[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Birde orası oynun sonumu steam açılırken sorayım?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 evet :)[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Olmuor 1 tane dediğin gibi dışarı doru düşüyor ama diğer olmuyor 40 tane top attım onun bi püf noktası varmı tutan tırnak gibi şeyler var onamı atmak gerekior kapaklara çarptıra çarptıra bir hal oldum...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Çözdüm ancak bu sefer bi işe yaramıyor o kapakları 2 tane var açıyosun adam toz olup gidior zatennapıcaz orda net sölüyeblirmisin?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 abi direk yoketceksin yukarda donen seyleri o plasma topu gibi seyleri hizla alip at kapaklar parcalancak dr.breen in icinde patliycak[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 2 tane olan kapaklar diil, kapaklarin ustunde diklemesine duran ve hizla donmeye baslayan metal plakalar var, adam yariya ulastiktan sonra ortaya cikiyolar onlari parcaliycaksin[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 screenshot koyarsan sanirim daha iyi anlariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Sanirim sen tam onunden atmaa calisiosun. O seyin onunde kafes gibi bisi var. Enerji sutunlarindan birinin yanina gec (soldakinin soluna gec mesela) ordan goruosun metalleri. Cevredeki ucaklari flm salla, direk o donen metal plakalara at enerji toplarini[signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 noclip sux direk tepeye çıktım için ben ondan sıçmışım o sölediğiniz alet aşğıdaki elemanları temizleyince belirior sağolun ama çok boktan bitiriş oldu hiç yakıştıramadım ne iş hl3 mü yapckalar hemenceceik anlamadım valla...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eet bastan beri hl'nin trilogy olacagi biliniyodu zaten. hl3'e biraktilar hikayenin geri kalanini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 A.I dısabled ne anlama qelıyor ?[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yapay zeka kapalı oluyor.Yani gidip bir zombiyle el sıkışabilirsin =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Onu bizmi açıcaz ? bişi anlamdaım..[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 konsola ai_disable 0 yazınca acılıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Arkada$lar ben burada kaldım nette bi ss de $u araba var ama benim bulunduqum bölqeyi alt üst ettim bu araba yok nası bulucam bunu ya ?[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ilerde sağda ki eve gir sana bazuka verecek adamın teki onla gelen helikopteri düşürüyorsun sonra kapının oraya gidiyorsun açıyorlar...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ya yardım edin her oyuna girişimde " Aİ DİSABLED" diyo herifler yüzüme salak salak bakıyo. ai_disabled 1 yapıorum kapatıyorum faket bu sefer düşman saldırıyo benim adamlar salak salak bakıyo hareket etmiyo!! nası düzeltebilirim oyunun başından itibaren bu ai_disabled olayını uyuz oldum!!![signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ai_disabled 0[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar