forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben gülüş tarzınada kıl oldum, şey gibi gülüyo diycem ama zaten şey[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 paintshop diil teessüf ederim. mspaint.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Apache Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 gülerek boş boş bakmasındada bir mana olabilir[signature][hline]shinsetsu desu..
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Puhahaa çok komk.)serin duruş mükmml zatn IŞIK SİZİNLE OLSUN tüm patiler:)[signature][hline]welcome to the machine
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ahhah resmi görünce yarıldım. bide horace nin yaptığını bilince insan daha bi yarılıyo..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Öne çıkan mesajlar