Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moriarty'nin kimliğini bilen bana özel mesaj atsın, ödül var

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

Madcat said:

banlanmıcak mı bu yazısıyla?

arkadaş...ben banlansam sana ne, banlanmasam sana ne?
eğer azıcık bu işleri gerçekten ciddiye alan adamsan moriarty, finkflor veya cons bu türden hakaretlerle bana saldırıp dururken sor aynı soruyu...

7/24 forumun her alanında acaba sana kim küfür etmiş diye bakmıyorum kusura bakma, ama böyle çoluğu, çocuğu olan adamın, internet cafe basıcam adres verin ayaklarına girmesi so 2000.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

L_Zero said:

screwy said:

@L_zero
TW ancak senin balonunu patlatır.

bu ilk hesabınsa, senden daha fazladır komünitedeyim ama uslu duramadım ^^
komuniteni bilmem de TW nin balonlu ucurmak dısında islevinin olmadıgını bilmedigine gore cok bi fikrin yok.

ya salak konuda side tartisma cikarma.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

gördük nüfusu ne oluyor yani?
9 yaşında kızım ile ilgili terbiyesizlik yapınca gördğk nüfusu mu oluyor?
yok arkadaş, g.t varsa sen de diyeceksin ki abi ben şuyum, ne var, ne diyeceksin?
yoksa da, abi ben de o g.t yok, klavye başından sana,kızına,ailene artık allah ne verdiyse ben yardırırım,böyleyim işte de...

ortası yok.

ve hala da pişkin pişkin yazıyorsun, yazabiliyorsun...

Ne yapican Ceto ? Gidip oldurucen mi ? Dovdurucen mi? Icki masasina oturtup akil mi vericen ne yapican ?

Ha bir de senin yaptigini sana yapip bi de 18 yas ibaresini ekledi mi eklemedi mi bu eleman ? Neyin 9 yasindan bahsediyosun ?
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

L_Zero said:

Finklorpeyniri said:

KuddusiMavra said:

Finklorpeyniri said:

seni nüfusuna alırımın cevabını aldın çeto. yemeyeceğin mısırın altına yatma o vakit.

yok...öyle kolay değik finkflor. ayrıca senin şu tarzın zaten sanırım bu işleri başlatan. bir şekilde bütün bu hakareti,terbiyesizliği oyun sanan,eğlence sanan 15-20 kişinin başı gibisin. aslında moriarty için söylediklerim senin için de geçerli...harbiden ciddi ciddi sana da söylüyorum, kimsin? bileyim, bulalım birbirimizi. forum ortamında vaktinizin yarısını bana hakaret etmekle geçirdiğinize göre harbiden benimle ilgili bir durumunuz var demektir...ya beni çok seviyorsunuz ya da beni hiç sevmiyorsunuz. her iki durumda da isterimn seninle de,ekürilerinle de tanışmak. kimsin peynir?

ya en son telefonumu istiyodun şimdi tanışalım diyorsun.
vermeyeceğiz sana. bu forumdan erkek kaldıramayacaksın.
genç erkek fantezilerini lütfen başka forumlara sakla. yeter artık. edepsiz

yalnız hala şurada şu edepsizliğe devam ediyorsun. hani haklıda olsan haksızda, hiç hoş değil.

hani bu kullanıcıların banlanması belki bir işe yaramaz ama yöneticilerin duruşunu belirleyecek kimse kusura bakmasın.
Ya konusup duruyosunuz da bu forumda kimlere ne laflar edildi bi bu cıkıp adres telefon falan istiyo bunda bi sorun yok mu? Millete laf yetistirirken problem yok kaldıramıyacagı lafı yedigi anda adres telefon.

3 kişiye hakaret ettim bu forumda sadece, onlarda kalp kırıcı şeyler değildi hani.

benim sorunum değil, ben gördüğümü değerlendiriyorum.

hani kuzenim sandalyedende düşmedi o bakıma.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

L_Zero said:

screwy said:

@L_zero
TW ancak senin balonunu patlatır.

bu ilk hesabınsa, senden daha fazladır komünitedeyim ama uslu duramadım ^^
komuniteni bilmem de TW nin balonlu ucurmak dısında islevinin olmadıgını bilmedigine gore cok bi fikrin yok.

8 k

4k

2k mesajlı hesaplarım banlandı.

sen çok yanlış gelmişsin, konuyu saptırma :)
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

cetintas su yaptigin budalalik farkinda misin?

arkadaş, burada adam gibi konuştuğum ve hatta tanıştığım; yaratan razı olsun,babama hastahanede gelip kan veren, "abi ben izmirdeyim ama kanımı sana ulaştırabilirim" diyen aslan gibi çocuklar var. hepsine canım feda olsun. ve ben harbiden de seviyorum şu forumdaki enerjiyi.

ama baştan beri bu 15-20 kişi sürekli bana her türlü hakaret,her türlü hakaret...ve ben artık bu tipler ile ilgili, yaptıkları ile ilgili PATİCİK yönetiminin ciddi kurallar belirleyip, kararlar almasını istiyorum. bu nedenle beni benleyeceklerse de bemlesinler ama forum ortamından da olsa insanların eşlerine, kızlarına, çocuklarına, analarına, bacılarına hakaret etmek olmamalı. veya forum yönetimi desin ki, "her şey serbest arkadaşlar"...e ben de o zaman ona göre konuşurum bu insan kılıklı yüreksizlerle.

yani phyx kardeşim, ben şu andan sonra bu işin peşini bırakmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

yani phyx kardeşim, ben şu andan sonra bu işin peşini bırakmayacağım.

hangi işin peşini bırakmıyosun abi allah aşkına ahah?

ettiğin hakaretlerin yarısını savcılığa bildirsem uğraş dur

uzatma işte.

bi laf ettin, bi laf yedin. büyütüp çocuk gibi izletme kendini de beni de.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...