timetamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 harby nie ööle olur yaa bi aksilik çıkar dier aksiliklerde peşi sıra takılırlar ... kafanda bulutla dolaşıormuşsun gibi...[hline]lovin' all the non-existing things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 O günkü ruh haline bagli benfce. Ne kadar ufak ve basit bir olayi bile ruh halin kötüyse ulan bu da mi başima gelecekti modunda kafaya takabilirsin.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 kış ne kadar sert geçerse yaz da o kadar sert geçer.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 sana öyle gelir. etrafındaki güzel şeyleri görmezsin direk karamsar olursun.. ben de öyleyim zaten şu sıralar.. Archon Coldwind a.k.a the mage in love. [hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 01 June 2003 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yağmuru sevinçle karşıalrım ben her zaman[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timetamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bütün aksiliklerin sebebinin ben olduumu düşünürüm yaa bi tanesiyle karshılaşınca hemen diğer aksilikleri düşünüp yaratan benmişim gibi hisseder bir de suçluluk duyarım :([hline]lovin' all the non-existing things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar