26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Standart aramasını yaptırdım bir çok yabancı server çıktı ama türk serverı hiç yok yada ben göremedim. Varsa bildiklerinizi burada paylaşalım.. Acil türk hl2-dm serverı lazım[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 quatis mi quakix mi ne var ona bak başka da yok bildiğim kadarı ile[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 gördüm ama oda çok yüksek ping veriyo :( acaba bütün hl2dm sunucuları yüksek pingli mi olacak?? gerçi ben bi yandanda css çekiyorum. ping ondan yüksek olabilir.. şimdi aklıma geldi[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 quaxis turk css serverlarina gore cok yavas.. bence serverdandir. hl2dm neden css'den daha yavas calissin ki? fizigin o kadar fark etmemesi lazim. duzgun neti olan birilerinin server acmasi lazim.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hadi açın da oynayalım pati pati çok ping var dışarda[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Açın oynayalım hemen girecem :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 quaxis de oynamaka için adres verirmisiniz ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 abi refresh yap bekle sonuna kadar çıkıyo[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Apache Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 quaxisten 60-110 arası ping alıyorum iyi gibi[signature][hline]shinsetsu desu..
Apache Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: John_Petrucci, 01 Aralık 2004 20:52 tarihinde demiş ki: quaxis de oynamaka için adres verirmisiniz ?? serversta beklersen latency si en az olan sunucu quaxistir[signature][hline]shinsetsu desu..
Öne çıkan mesajlar