Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HL2 Deathmatch sunucuları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Standart aramasını yaptırdım bir çok yabancı server çıktı ama türk serverı hiç yok yada ben göremedim. Varsa bildiklerinizi burada paylaşalım.. Acil türk hl2-dm serverı lazım[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
gördüm ama oda çok yüksek ping veriyo :(
acaba bütün hl2dm sunucuları yüksek pingli mi olacak??
gerçi ben bi yandanda css çekiyorum. ping ondan yüksek olabilir.. şimdi aklıma geldi[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
quaxis turk css serverlarina gore cok yavas.. bence serverdandir. hl2dm neden css'den daha yavas calissin ki? fizigin o kadar fark etmemesi lazim.

duzgun neti olan birilerinin server acmasi lazim.
Mesaj tarihi:
hadi açın da oynayalım pati pati çok ping var dışarda[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
quaxis de oynamaka için adres verirmisiniz ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 01 Aralık 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
quaxis de oynamaka için adres verirmisiniz ??

serversta beklersen latency si en az olan sunucu quaxistir[signature][hline]shinsetsu desu..
  • Yeni Oluştur...