Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam ile ilgili sorular

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-2sorum var steam ile ilgili.arama yaptım fakat eski topiclerden bişey bulamadım.

benim hl2cdkey im var . steam ile acc yarattım fakat hl2 cekmedim başka biri cekmişti cd sini aldım.dün 900mb küsür counter strike source cektim.ve backup yaptım (!)

şimdi de hl2dm cekiyorum.bunları c: ye valve içine yüklüyor sanırım.
ben bilgisayara format atsam normal olarak bunlar gidecek. bunları nasıl yedeklerim ?. cd ye yedeklersem steam ı birdaha kurunca bunları görmiycekmi ?
çünki arkadaşımdan aldıgım hl2 i bi türlü gösteremiyorum. mayfer .gcf dosyalarını steamapps içine koymamı söyledi ama bendeki hl2 de öyle dosylar bulamadım.

birde bu backup ne işime yarıycak . 500mb küsür cd vs. cekebiliyorm. bi tür yedeklememi ?[signature][hline]my world my reality
Mesaj tarihi:
ben c: deki steam dosyasını alıp aynen d: ye attım ve format çektim.Sonra yeni windowsu kurduktan sonra steamin içindeki ClientRegistry.blob adlı dosyayı sildim ve steam açtım.Kendini update etti ve oyunlarım kullanılmaya hazır hale geldi...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
steam'in "play games" menüsünden yedeklemek istediğin oyunun üstüne sağ tuşla tıkladığında açılan menüden "backup game files..." seçeneğini seçerek oyunun dosyalarını yedekleyebilirsin.
steam dosyaları yedeklerken cd'lere sığabilecek boyutlarda parçalara bölüyor. mesela hl2'yi 4 dosyaya bölüyor. bunlardan birisini çalıştırarak hl2'yi kurabiliyorsun.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
said:
26ee140, 01 Aralık 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
steam'in "play games" menüsünden yedeklemek istediğin oyunun üstüne sağ tuşla tıkladığında açılan menüden "backup game files..." seçeneğini seçerek oyunun dosyalarını yedekleyebilirsin.
steam dosyaları yedeklerken cd'lere sığabilecek boyutlarda parçalara bölüyor. mesela hl2'yi 4 dosyaya bölüyor. bunlardan birisini çalıştırarak hl2'yi kurabiliyorsun.

bu yol çok uzun sürüyor.Benim ki daha iyi :-P[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
"mayfer .gcf dosyalarını steamapps içine koymamı söyledi ama bendeki hl2 de öyle dosylar bulamadım. "

steam'i kurduktan sonra (default olarak program files/valve/steam olur bu) steam/steamapps'e giriceksin. şimdilik hl2 ile alakan olmicak. sadece steam dosyalarına giriceksin. sen steam'den oyun indirdiğinde otomatik olarak steam/steamapps/*.gcf olarak save eder, başka yere de save edemezsin zaten. dosyalarını isimlerini değiştirmeden oraya koyman gerek. eğer bunları da doğru yaptıysan bilmiyorum ne olabiliceğini..
  • Yeni Oluştur...