ahmet273 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Arkadaşlar şu iki cümlenin anlamını merak ediyorum ama bir türlü bulamadım hatta biri enigmanın şarkısında geçiyor yardım ederseniz çok sevineceğim.Fransızca gibi duruyor ama online sözlüklerde sadece moi'nin anlamı var.Beni demekmiş. Sade doi moi. Chante avec moi.[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Chante avec moi:Benimle şarkı söyle gibi birşey,ama diğerini bilmiyorum[signature][hline]İmza buysa Kral benem
sheref Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 cantare italyanca şarkı söylemek yanlış hatırlamıyorsam chanter fransızcasıydı.. benimle şarkı söyle olması lazım tam anlamı 2 kere editledim, bugün bende bişi var sürekli topicler karışıyo abuk subuk şeyler çıkıyo :D [signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| [Bu mesaj sheref tarafından 01 Aralık 2004 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sheref tarafından 01 Aralık 2004 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hepsi hikaye yaa en krall Rammstein : Halleluja!! :D miahhaha[signature][hline]Fliege oder Sterbe! Du Hast Keine Andere Möglichkeit!
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Chante avec moi, benimle şarkı söyle demek. Sade doi moi diye birşey yok :) Sade diye fiil yok (ben duymadım), hele ki doi diye preposition hiç yok.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün.
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 yaw bunlar nece??[signature][hline]There's no sun shining through
Slayer_Ruffian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ispanyolca galiba sanırsam nedir bu özentilik anlamıyomki ben :P[signature][hline]Fliege oder Sterbe! Du Hast Keine Andere Möglichkeit!
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 aha kafamın üstünde balon uçuyo uheu[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 http://www.langtolang.com/ burdaki sozlukten yararlanabilirsin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Slayer_Ruffian, 01 Aralık 2004 18:16 tarihinde demiş ki: ispanyolca galiba sanırsam nedir bu özentilik anlamıyomki ben :P +1. Bi de imzalarına Almanca falan yazmaz mı bunlar, deliriom :lol:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ^ HAHAHAHAHA[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Öne çıkan mesajlar