xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.hostgator.com 9 saat kaldi. Baby plan'i tavsiye ederim. 3 yil alin kafaniz rahat etsin derim. Windows Hosting de var ama .NET Web Deploy yok, bir de full-trust yok her dll'i kullanamiyonuz. Partial trust ile uygun derlenmis dll'leri kullanabiliyonuz. Not: Kaciranlar Black Fridayde tekrar %50 alabilir, 29 Kasim 2013. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adı baby plan olan hiç bişeyi almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 1 den fazla domaininiz varsa ve baby plan gayet yeterli. Aylardan sitelerimin hiçbirinin down oldugunu görmedim.Sınırsız bw,hdd(Teoride) tatmin edici ping süresi falan,gayet memnunum Hostgatorden. Yalnız 2-3 ay önce VAT döşemeye başladılar %20 oranında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 aynen, ben yillardir kendi serverimi kullanirdim malum bir ayar eksik oluyor direk kendin ayarliyorsun filan. 100% erisimin var herseye. ama hostgator cok iyi cikti, her turlu ayar acik serverlarda. Cok ozel ihtiyaclariniz yoksa her isinizi goruyor. SSH bile veriyorlar. Shared hosting, baby plani gunluk 2K visitor alan, phpMyAdmin'de 882.3 MiB olarak gozuken veritabanli websitesini canavar gibi kaldiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar