Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Del Bosque'nin Beyefendiliği..

uncla

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle konu başlığı çok güzel, bence de böyle beyefendi ve futbol'un futbol olduğunu bilen insanların her davranışının takdir edilmesi lazım.

Bir kaç arkdaşımızın da belirtiği gibi kou başlığı Del Bosque'nin beyefendiliği bu nedenle bence düşünmemiz ve üzerine konuşmamız gerek konu başlığı bu, kesinlikle performans ya da başarı ya da başarısızlığı değil.

Gelelim kişisel yorumuma, Beşiktaş için bence değerli bir kazanç alınan yenilgilere rağmen. Herkeste olduğu gibi bazı eksiklikleri olabilir ama önemli olan bu eksikliği kabul edip çözmek için çaba sarfetmek, ki bence bu da Del Bosque'nin yaptığı şey.

Bir büyüğümüz'ün dediği gibi "yenile yenile yenmeyi öğreneceğiz"
Sosyal ağlarda paylaş

sistemin oturması vakit alıyor ki normal.

oyuncular yeni, teknik adam yeni herşey dönem önemlisi teknik adam sisteminden taviz veren birisi değil. adamlar öğrenene kadar başlarıka kakıyor. yapamıyorlar beceremiyorlar uyum gösteremiyorlar, adam peki şöyle yapın demiyor. sisteme devam ediyor çünkü kendince çözdüğü, oturttuğu bir sistem var.

Del Bosque'nin diğer bir olayı da Real ki ucuz başarısızlıktan sonra takımla ilişkisinin kesilmesine ramen, Beşiktaş'daki durumda yönetimin destek çıkması, yönetimi bırak taraftarların bile maçta atılan her golde (istisnasız) adına haykırırcasına tezaruhat yapması heralde ki etkilemiştir.

Şu an ben takımımdan memnun değil tabiki ama çok umutluyum. Hem takımın oyuncularına (Carew, Tümer, ibrahimler) güveniyorum hem de teknik patronumuza.

Tek beğenmedim yer kaleci Ramazan. Olay beşiktaş'ın kalesini kaldırmak kaldıramamanın ötesinde ciddi bir takımda kalecilik yapmak için henüz genç. Biliyorsunuz kaleciler uzun süre devam edebiliyorlar ve 30'unu geçkin pek çok süper kaleci var.
[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Alemin En İyi Takvimi

[Bu mesaj nbl_silencer tarafından 30 Kasım 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahah bahcivan mi o kadar da degil :) ama mario tipi harbiden var.. ne zaman adami gorsem cocuklugum aklima gelir.. 2d mario oynardim.. "mario strikes back!" diyorum.. raki sofrasi adami oldugu konusundada halen israrliyim.. eger bir gun rastlarsam direk yeni raki ya da altinbasimla (yanlis anlasilmasin eheh) ulu orta icmeyi dusunuyorum.. :)[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken
Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz..

Insomnia_, 29 Kasim 2004 18:18 tarihinde "sevgilinize nasil hitap edersiniz" basliginda demis ki: acilmamis goncam

Gothic_Angel, 29 Kasim 2004 21:35 tarihinde yorumunu yapmis: sende ac gul olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

şunu da kabul edelim adam doğru düzgün transfer yapamadı. zaman olmadığı için bildiği isimlere sarıldı carew ve juanfran onlar da hala ısınamadı alışamadı bilemiyorum artık

ama bu da normal. yönetim del bosqueyi aldığı zaman transferlerin yavaş yavaş bitmesi gereken zamandı(kağıtta değilse bile prensipte) ama bu da şanssızlıktı işte bir de serdar bilgilinin giderken ki mirası
Sosyal ağlarda paylaş

bence transferlerimiz yerinde.
Galatasaray'ın eskisi Okan benim bu ara favorilerimden birisi.
JuanF. joker bir adam aslında. Pek çok yerde görev alabilir. Ama MOTİVE etmek lazım.
Carew Nobre'nin top takibinin yarısı bu adamda olsa Türkiye'de gol kralı olur.
İbrahim'lerimiz yetenek olarak süper zaten.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Alemin En İyi Takvimi

Sosyal ağlarda paylaş

Transferler güzel aslında ama adamları kullanamıyor bir şekilde.
Carew'in top takibinde eksiklik var, ona milimetrik pas atacak adam lazım ama Sergen yaşlandı artık.
Juanfran'ın içi geçmiş, adamın düzgün oynadığını ben göremedim daha.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
Sosyal ağlarda paylaş

Bıkmadanızmı adamın Llerine laf etmekden
ben her forumda edilen laflardan bıktım bence sticky bir forum açın Mave Llerine laf edicekler diye topluca orda edin konuyla alakasız mesajlarda kesilmiş olur...

Bunun dışında ben ısınamadım adama neden bilmiyorum , gerçi doğru dürüst BJK maçıda izlemedim belkide o nedenden dolayı aldığı sonuçlar yüzündendir. :=)

Haaa bu okuduklarıma bakarak evet gerçekden beyfendiymiş. Ama türkiyede ağlamayan bebeğe meme verilmediğini öğrenir yakında oda...

bakınız Luce geldiği sene ne kadar beyfendi idi ama onuda ağlatmayı başardık :=))
Sosyal ağlarda paylaş

transferler iyi olabilir ama sonuçta td nin isteğine göre değillerdi.

örneğin orta saha var mı?

orta sahaya yapılan transferler okan tayfun başka aklıma gelmiyor 1-2 kişi daha olabilir. göbeği kastediyorum tabi. ki okan ve tayfun da göbek adamları değiller. hadi okan bir nebze oynuyor ama 2. bir adam yok. ahmet yıldırımı oynatıyoruz yahu. geçen senelerde yasin bile ahmet yıldırımdan önce düşünülüyordu ortada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...