pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fazla derine inmeyen, kaymak gibi anlatan kitap-ders notu-video var mıdır bildiğiniz? tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 khanacademy deneyebilirsin videoları ileri sara sara belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 linear algebra for dummies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 gilbert strang izle http://www.youtube.com/playlist?list=PL49CF3715CB9EF31D kitabı da var o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 resaypi said: gilbert strang izle http://www.youtube.com/playlist?list=PL49CF3715CB9EF31D kitabı da var o da güzel alıntıladık üstü ama yarınki sınavın başladığı yer "orthogonality" den başlıyım dedim, bu arada önceki konulardan row space olsun, fundamental solutions vs unuttuğum-öğrenemediğim bi sürü konu daha vardı. neyse izledim lecture ı ama geriye döndüğü için sıkıntı oldu, ben de devam etmedim izlemeye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yani konu anlatımında geriye dönük bilgiler kullandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 abi onları kullanmadan nasıl anlatsın adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 geriye dönmesini geçtim, bu dersleri lineer cebir almayan bile izlemeli. o kadar iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar