guernica Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bir hevesle aldım 2011'in ağustosunda. 1 sene falan her haftasonu kullandım nerdeyse ama artık pek vaktim yok dağa bayıra gidip pet şişelere ateş etmeye. barska 9x dürbünle beraber satıyorum, faturasını da göndericem yanında, herhangibir kolluk kuvveti sorduğunda göstermeniz gerekli çünkü, ateşli silahların ruhsatı gibi bişey oluyor havalı silahlarda fatura. dürbünü de baya kalitedir belirtmeden geçmiyim :D fiyat 350 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ha burayada ilan aç seri şekilde satarsın o tüfeği(tu) www.airgunturk.com www.hobisilah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kargalara mı sıkıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ava falan çıkılır mı bununla peki? çok cahilim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 havalı tüfekle av yapmak yasak abi. elinde o tüfekle kuş vururken falan yakalanırsan kan alıyormuş jandarma. bi arkadaşın başına gelmiş, o söyledi sdfsdf akşama da oralarda topak açayım bari, resim de koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar