Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Aracı hanım için ithal ettim. Bugün gümrükten çıkardık, ötv ve plaka işlemleri için garaja çektim. Model: CLA 200 AMG Özellikler: Full paket Araç düşündüğümden daha ihtişamlı ve görkemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 güle güle kullanın ikinci ele düşsün alıcam bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 amg olmayanından uzak durun allah rızasi icin. kaca geldi seq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 synthesizer said: amg olmayanından uzak durun allah rızasi icin. kaca geldi seq Kendim ithal ettiğim için buradaki full fiyatına göre daha uyguna geldi. 47.500 euroya geldi herşey dahil. Ek özellikler: Panoramik cam tavan Harman-kardon logic7 ses sistemi Yarı deri yarı alakantara kumaş spor koltuk Koltuk ısıtıcı Spor süspansiyon Geri dönüş kamerası Navigasyon vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hacth alsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sequo processden bahsetsene azcık 47.500e nasıl geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hayirli olsun. Gule gule kullanin. Ama bence cirkinmis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 moriarty said: sequo processden bahsetsene azcık 47.500e nasıl geliyor Olm mercedes tr de aynı özellikli arabayı 121.000 tl ye veriyor. Bu 113.000 e geldi. Ben türkiye mercedes çıkışlı olmasını çok istedim ama en erken kasıma gün verince ithalatını yaptım. 9-10 lira için ithale kaçmak mantıklı değil. Erken gelsin istediğim için böyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ha abi ondan sordum işte. mercedesler en erken kasım veriyor. sahibindene getirenlerde 150k üstüne çekiyor fiyatları vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 10 binliraya 20 tane xunn alırsın paticikten ekran kartı bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 moriarty said: ha abi ondan sordum işte. mercedesler en erken kasım veriyor. sahibindene getirenlerde 150k üstüne çekiyor fiyatları vs. Aracı ulusda garajda tutuyorum. Dün 58.000 euro verdi galerinin teki araca ver hemen karda edersin diye vermedim. Şuan öyle araba piyasada olmadığı için en az 10 15 lira üstüne koyuyor ibneler. Aracın ithalatını yapan tanıdık bir galeri vardı bir tır 8 araba alıyor 7 tane araba almış onlar bende cla alacam diyince araçta 1 araba boşluk var ara almanyayı ellerinde olan bir aracı beğen ödemesini yap getirelim evrakları ayarla dedi bende yaptım herşeyi işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 anladım :) hayırlı olsun yengeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 moriarty said: ha abi ondan sordum işte. mercedesler en erken kasım veriyor. sahibindene getirenlerde 150k üstüne çekiyor fiyatları vs. ahah veriyorlar mi o paraları ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 çok isteyen verir, karısı darlıyosa verir vs vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 120 bin baktim simdi sahibinden'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 satılmıştır abi diğerleri o zamna öyle düşün vardı 150kya falan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Masticore said: 120 bin baktim simdi sahibinden'e o baktığın 120 binlik araba maksimum 102.000 e alınmış arabadır. varsa link alabilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 forgiver said: 10 binliraya 20 tane xunn alırsın paticikten ekran kartı bedava http://3.bp.blogspot.com/-dqei3XcHaIY/T7JzRr2_Y7I/AAAAAAAAAcw/b_7U5pWfGHw/s1600/happy-ba-dum-tss.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sequo şirket üzerinden falan mı aldın? öyleyse bir ara görüşelim. 47k iyi fiyat olarak.. peder bir koltuk çıkarsa alırım kendime. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sequo said: Masticore said: 120 bin baktim simdi sahibinden'e o baktığın 120 binlik araba maksimum 102.000 e alınmış arabadır. varsa link alabilirmiyim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-sifir-km-beyaz-renk-amg-paket-cla-126667430/detay amg diyor o da 107 milyar fix adam 13 milyar kazanıyor az mı ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Gerçekten şaşırdım abi,nasil bir milletiz biz ya... Vallahi satılıyorsa o sahibinden de ki fiyatlar ben de olucak 0 amg, alan olsa direk satarım 120'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Gerçekten şaşırdım abi,nasil bir milletiz biz ya... Vallahi satılıyorsa o sahibinden de ki fiyatlar ben de olucak 0 amg, alan olsa direk satarım 120'ye. Bu arada hayırlı olsun sequo,kazasız belasız kullanmalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 İyi yapmışsın kardişim artık mercedesin bmw den görünüm olarak eksiği yok fazlası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 vay amg hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar