tragedy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Karanlığın Laneti hepinizin üzerinde olsun....[signature][hline][Secropiagor] Atmospheric Doom Black MetaL Group.... http://www.secropiagor.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Eyvallah.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 karanlığın laneti derken ?[signature][hline]Ankara Paintball Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: OguzAmca, 08 Kasım 2004 10:50 tarihinde demiş ki: karanlığın laneti derken ? Yani kötü dileqlerimi sundum... Yoqsa sen iyilerin tafandamısın ?[signature][hline][Secropiagor] Atmospheric Doom Black MetaL Group.... http://www.secropiagor.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: tragedy, 08 Kasım 2004 09:42 tarihinde demiş ki: Karanlığın Laneti hepinizin üzerinde olsun.... amimj[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: tragedy, 08 Kasım 2004 11:29 tarihinde demiş ki: said: OguzAmca, 08 Kasım 2004 10:50 tarihinde demiş ki: karanlığın laneti derken ? Yani kötü dileqlerimi sundum... Yoqsa sen iyilerin tafandamısın ? yani şimdi sen kötülerin tarafında olmuş oluyosun anladığım kadarıyla. bu bağlamda aslında bu ortamdaki kötülere iyi dileklerini, iyilere de kötü dileklerini sunmuş oluyosun. bu da aklıma bikaç soru getiriyor doğal olarak. 1. Karanlık kötü bişey midir ? 1a. Kutuplardaki 6 aylık gece kötülüğün tillahı mı oluyor ? 1b. Edison bir kötü düşmanı mıymış ? 2. Kötü nedir ? Kötü neye göre kötüdür ? 2a. "Kötü" bir insan kendine göre "doğru" ise, kötü niyetini sunarken aslında "iyi" (ya da yoruma göre kötü) niyetli midir ? 3. Taraf nedir, ne değildir ?[signature][hline]Ankara Paintball Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: tragedy, 08 Kasım 2004 09:42 tarihinde demiş ki: Karanlığın Laneti hepinizin üzerinde olsun.... Nietzche demişki bir zamanlar; Kendisi derin olan ışığa yönelir.Fakat toplum karşısında derin görünmek isteyen karanlığı seçer... Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 welcome again, o zaman[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Llama, 08 Kasım 2004 11:34 tarihinde demiş ki: said: tragedy, 08 Kasım 2004 09:42 tarihinde demiş ki: Karanlığın Laneti hepinizin üzerinde olsun.... amimj aha Llama[signature][hline][Secropiagor] Atmospheric Doom Black MetaL Group.... http://www.secropiagor.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: OguzAmca, 08 Kasım 2004 11:44 tarihinde demiş ki: said: tragedy, 08 Kasım 2004 11:29 tarihinde demiş ki: said: OguzAmca, 08 Kasım 2004 10:50 tarihinde demiş ki: karanlığın laneti derken ? Yani kötü dileqlerimi sundum... Yoqsa sen iyilerin tafandamısın ? yani şimdi sen kötülerin tarafında olmuş oluyosun anladığım kadarıyla. bu bağlamda aslında bu ortamdaki kötülere iyi dileklerini, iyilere de kötü dileklerini sunmuş oluyosun. bu da aklıma bikaç soru getiriyor doğal olarak. 1. Karanlık kötü bişey midir ? 1a. Kutuplardaki 6 aylık gece kötülüğün tillahı mı oluyor ? 1b. Edison bir kötü düşmanı mıymış ? 2. Kötü nedir ? Kötü neye göre kötüdür ? 2a. "Kötü" bir insan kendine göre "doğru" ise, kötü niyetini sunarken aslında "iyi" (ya da yoruma göre kötü) niyetli midir ? 3. Taraf nedir, ne değildir ? Anlatmaq istediğimi sadece benim gibi kötülüğün savunucuları bilebilir. Bunu yüzyıllardır siz ölümlü insanlara anlatmaya çalıştım ama lanetli beyinleriniz algılıyamadı.... Karanlıqtan bahsedileceqse bunun teq bir anlamı wardır o da ÖLÜM!!![signature][hline][Secropiagor] Atmospheric Doom Black MetaL Group.... http://www.secropiagor.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_keane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 q=k yazını düzeltirsen daha anlayışlı olur..[signature][hline]Keane Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yani şimdi ölüm kötü bişey mi oluyor ?[signature][hline]Ankara Paintball Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: OguzAmca, 08 Kasım 2004 13:45 tarihinde demiş ki: yani şimdi ölüm kötü bişey mi oluyor ? Ölüm; insanlığın korqtuğu teq şey deil mi?[signature][hline][Secropiagor] Atmospheric Doom Black MetaL Group.... http://www.secropiagor.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 o zaman korku uyandıran şey kötüdür çıkarımına mı ulaşıyoruz burdan ? (bi de ölüm insanların korktuğu tek şey midir ? bence değildir. en büyük korku mudur ? adamına göre değişir)[signature][hline]Ankara Paintball Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_keane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 benim en büyük korkum sevdiğim insanların beni terk etmesi[signature][hline]Keane Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: OguzAmca, 08 Kasım 2004 14:20 tarihinde demiş ki: o zaman korku uyandıran şey kötüdür çıkarımına mı ulaşıyoruz burdan ? (bi de ölüm insanların korktuğu tek şey midir ? bence değildir. en büyük korku mudur ? adamına göre değişir) bu çoq uzun süreceq asıl soru şu olsun... Şimdi Ben gelsem senin o değersiz bedeninden ruhunu alsam ve kendi karanlıq ülqemde tutsaq etsem.. Sana göre iyi mi yoqsa kötü mü oluırum?[signature][hline][Secropiagor] Atmospheric Doom Black MetaL Group.... http://www.secropiagor.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: ss_keane, 08 Kasım 2004 14:23 tarihinde demiş ki: benim en büyük korkum sevdiğim insanların beni terk etmesi tmm seni de bi death listime eqliyeyim ozaman... (:[signature][hline][Secropiagor] Atmospheric Doom Black MetaL Group.... http://www.secropiagor.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 imla öğretmediler mi sizin orda?[signature][hline]Server is busy. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: zaidral, 08 Kasım 2004 15:31 tarihinde demiş ki: imla öğretmediler mi sizin orda? zaidral[signature][hline][Secropiagor] http://www.secropiagor.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 beni korkutuyorsunuz, lol.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: tragedy, 08 Kasım 2004 14:48 tarihinde demiş ki: bu çoq uzun süreceq asıl soru şu olsun... Şimdi Ben gelsem senin o değersiz bedeninden ruhunu alsam ve kendi karanlıq ülqemde tutsaq etsem.. Sana göre iyi mi yoqsa kötü mü oluırum? heh. şimdi bi kere görmeden bedenime değersiz demene çok içerledim doğrusu zira sporcu adamım kendi çapımda değerli bir bedenim var benim de !! bunun dışında zaten soru baştan yanlış zira korku uyandıran şey ile zarar veren şey aynı değildir. ha keza bence de asıl soru şu ki sen almaya geldiğinde benim ruhum seni yaş odun ile kovalasa (tercihen gürgen) sence ben iyi mi olurum yoksa kötü mü ?[signature][hline]Ankara Paintball Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tragedy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 şöyle kafamda bir canlandırıyım diorum ama çoq saçma... nerden aqlına geldi bu anlamadım... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 zaten benim uzerimde karanligin laneti[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ben ölmem.[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 allah aşkına şu k harfini q diye yazmayın devamında siteden uzaklaştırıcam gözümüz tecavüze ugradı resmen[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.