Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bir piroce kapsamında; vereceğim dosyaları editleyecek, içindeki apaçi apaçi gereksiz yerlerini kesip biçecek, bing translate terk türkçeleştirmeleri günümüz türkçesine uyarlayacak. çok para istemeyen analitik düşünme prensibini benimsemiş, prezentabl, esnek çalışma saatlerine uyum sağlamaktan uzak mümkünse asker kaçağı veyahut anti militarist bir arkadaş arıyorum. çok yoğun olduğumdan dolayı yetiştiremeyeceğim bir piroce var. el atarsa sevinirim. detayları özel mesajla ya da burdan, olmadı kaleci volkan'la evimden aldırarak iletişime geçebiliriz. sçs. ok by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Prezentabl demeyi unutmuşsun. BAN HIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 editledim bile, erken söyledin http://i.imgur.com/LrVTsxH.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 takim oyuncusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 pes ediyorum. http://i.imgur.com/4mIl1CH.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Theridone said: Bir piroce kapsamında; vereceğim dosyaları editleyecek, içindeki apaçi apaçi gereksiz yerlerini kesip biçecek, bing translate terk türkçeleştirmeleri günümüz türkçesine uyarlayacak. çok para istemeyen analitik düşünme prensibini benimsemiş, prezentabl, esnek çalışma saatlerine uyum sağlamaktan uzak mümkünse asker kaçağı veyahut anti militarist bir arkadaş arıyorum. çok yoğun olduğumdan dolayı yetiştiremeyeceğim bir piroce var. el atarsa sevinirim. detayları özel mesajla ya da burdan, olmadı kaleci volkan'la evimden aldırarak iletişime geçebiliriz. sçs. ok by. detaylarıda yazarsan buraya ben halledebilirim belki. ne kadar vercen? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ben yapayim hayrica dicem de sevmedigim birinin isidir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 hadi burda yapalim hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Short tag deprecated bebek. Kullanmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 di said: Ben yapayim hayrica dicem de sevmedigim birinin isidir kesin. yok abi taniyor olma ihtimalin cok asiri az cunku o benim! =) sahsi odevim yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 di said: Short tag deprecated bebek. Kullanmiyoruz. soylesenize olm bunlari, ne kullaniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aquila said: hadi burda yapalim hep beraber. seni cilgin, <?php echo tam bir noobum :(:( ?> 30-60-90 ucgeni. siradaki gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Quotation mark koymamissin otur sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iste onu koyabilsem zaten baskasina yaptirmam :/ kezbanlardan cekmedim noktali virgul ve quotation mark'tan cektigim kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 L_Zero said: Theridone said: Bir piroce kapsamında; vereceğim dosyaları editleyecek, içindeki apaçi apaçi gereksiz yerlerini kesip biçecek, bing translate terk türkçeleştirmeleri günümüz türkçesine uyarlayacak. çok para istemeyen analitik düşünme prensibini benimsemiş, prezentabl, esnek çalışma saatlerine uyum sağlamaktan uzak mümkünse asker kaçağı veyahut anti militarist bir arkadaş arıyorum. çok yoğun olduğumdan dolayı yetiştiremeyeceğim bir piroce var. el atarsa sevinirim. detayları özel mesajla ya da burdan, olmadı kaleci volkan'la evimden aldırarak iletişime geçebiliriz. sçs. ok by. detaylarıda yazarsan buraya ben halledebilirim belki. ne kadar vercen? ^^ daha önceden yaptığın bi proje falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yoo onu nereden çıkardın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://i.imgur.com/sq15DiM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Theridone said: Bir piroce kapsamında; vereceğim dosyaları editleyecek, içindeki apaçi apaçi gereksiz yerlerini kesip biçecek, bing translate terk türkçeleştirmeleri günümüz türkçesine uyarlayacak. verecegin dosyalar ne? word falansa o is zor :) ugrasmak lazim ben yapmam :D dosyayi actiktan sonra silmesi kolay bing turkcesini normal turkceye cevirme isi de zor, onun icin baya ai kasmak lazim. kolay olsaydi bing yada google yapardi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 abi onlari sen yapican, yazdigin php kodu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 normalde çalışan bir sistem editlenecek abi. bir de bing terk türkçe dediğim alamancılar tükçeleştirmiş gibi dosyaları, bozuk bi türkçeyle işte. onlar mantıklı olarak yazılacak o kadar atıyorum, "değişiklikleri uygula" butonu "değişk uygulama" gibi çevrilmiş. :) edit: adamsın aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yarın geceye kadar el atacak adam çıkmazsa kendimi yakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 gogogo r10. 2 dürüm 1 kolaya yaptırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 üyeliğim yok ordan panpa, sesimi duyuramıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar