Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Wow Hesabı (Rogue)

Todesengel

Öne çıkan mesajlar

Direk wowturk'ten c/p yapıyorum.

Karakterin ismi :Tode
Achievement Point:13350
Karakterin serverı:Tarren Mill
Karakterin meslekleri:Enchanting(600)+Jewelcrafting(600).İkinci meslekler'in hepsi 600.
Sehir:Eskişehir / Bursa
Armory linki: Armory

Karakter hakkında: Vanilla zamanından beri oynadığım accountumu satıyorum. 13k achieve point'e sahip. Bir ton title'ı mevcut. Pve ilvl 504 pvp ilvl 489 (tyra kafalık ve trinket eksik geri kalan hepsi full tyra). Honor point capli (yada 3.8k tam emin değilim). Vanilla'da oynamaya başladım. 100 binek achievement'ı var ama 100 tane bineği yok(Çünkü charı başka bir battle.net accountuna aktardım. Hacklenme sonrası bunu yapmak zorunda kaldım. Bu yüzden bineklerim gitti. Geri de vermediler). Artık oynamayacağım için satıyorum. Hem çalışıyor hem de okuyorum bu yüzden zamanım hiç olmuyor(biraz da paraya sıkıştım :)).

Karakterde 87k gold mevcut. Kendine yetecek kadar ench ve jc malzemesi mevcut. 1589 CR Rbg var. 20'den fazla heirloom itemi mevcut. Nightslayer,Bloodfang, Deathmantle, Valorous, Mavi renkte t2(tbc heroic dungeonlarından topladım), Ulduar omuzluğu ve bir sürü transmog itemi mevcut. Ayrıca bankasında character transmog sağlayan 10-15 item mevcut (Orb of Deception, Orb of Sindo'rei gibi).

Başka alt char herhangi birşeyi yoktur.

Başlangıç cd-keyler biliniyor mu? : Hayır(Hepsi blizzarddan online alındı).
Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı?: Evet
Gizli soru ve cevabı biliniyor mu : Evet
Accountun ilk sahibi misiniz?: Evet
Kimlik fotokopisi verilecek mi?: Hayır (Bir durum olursa yardımcı olurum ama)
Account kredi kartı ödemesine açık mı?: Evet
İletişim için telefon ve mail adresi: emresenkal[at]hotmail.com.tr yada buradan mesaj atabilirsiniz.

Fiyat için 300 TL olarak düşündüm. Pazarlık payı yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...