Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım eden olursa ne güzel olur kafayı yiycem böle giderse

heyd

Öne çıkan mesajlar

sabaj 11 den beri worm blaster sasser her türlüsünden saldırılara maruz kaldım. hepsini büyük çabayla bertaraf ettikten sonrada şimdi oyunda sorunum war. launchpad sonrasında lay tuşuna basmamla bilgisayarın kendin yeniden başlatması bir oluyor. neden olabileceği konusunda fikri olan varmı? yazılımsal bi sorundan şüpheleniyorum anakart ve ekran kartmın driverlarını güncelledim hala devam ediyor sorun[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

yukardaki mesajın türkçesini bilen varmı bulamadım türkçe windows ta restart ettirme kutucuğunu :)

bu da olmazsa yeni bilgsayar alana kadar swg ye ara vericem gibime geliyor olmuoy ne yaptıysam ne ettiysem.[signature][hline]SWG
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

Heyd,

DirectX kullanan başka oyunlarda bir sorun yaşıyor musun? Yada programlarda. İlk bakışta sorunun DirectX ve grafik kartının driverlari ile igili gibi geliyor. Grafik Kartinin driverlarini upgrade degilde onceki versionlarini denemek faydali olabilir. Bir diger durumda ram'den olabilir. Olmazsa ram'leri tek tek dene bakalım aynı hatayı yapacak mı.

Kendini restart etmeden once bir hata mesajı veriyor mu?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE
Sosyal ağlarda paylaş

heyd,

www.nvidia.com'dan detinator indirmeyi dener misin?
Tabi, GeForce kullanıyorsan. (Eski versiyonlar olacak ama...)

Eğer Radeon'sa, Ati'nin sitesinden son sürüm ekran kartı driverini dene.

Bir de en çok kullanılan programları disable eden spylar var. Ad Aware + SpyBot Search and Destroy ile onları temizle falan Tunç'cuğum...

Geçmiş olsun...[signature][hline]Avalon

[Bu mesaj Goodness tarafından 18 Kasım 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yeni ve eski driverlarımla denedim... sorun devam ediyor ki zaten driverları güncelledikten sonrada oynayama devam etmiştim.

directX kullanan başka oyunlarda sorun yok daha demin warhammer dawn of fire oynadım paşalar gibi oynattı sistem.

ram olayını şimdi deniycem edit atarım aşağı

atıyorum şimdi.maalesef oda işe yaramadı. başka fikri olan varsa rica edelim :)[signature][hline]SWG
CoH
Muntasar @ Justice

[Bu mesaj heyd tarafından 18 Kasım 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...