heyd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sabaj 11 den beri worm blaster sasser her türlüsünden saldırılara maruz kaldım. hepsini büyük çabayla bertaraf ettikten sonrada şimdi oyunda sorunum war. launchpad sonrasında lay tuşuna basmamla bilgisayarın kendin yeniden başlatması bir oluyor. neden olabileceği konusunda fikri olan varmı? yazılımsal bi sorundan şüpheleniyorum anakart ve ekran kartmın driverlarını güncelledim hala devam ediyor sorun[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 heyd, Denediğinden eminim ama full scan birçok derde deva. Ya da belki cpuya çok yüklenince auto-restart seçeneği vardır. Administrative Tool bölümündeki system sekmesinden ayarlayabilirsin onu da... Alternatif çok :) Bu pek donanımsal bir sorun değil gibime geliyor. Sevgiler,[signature][hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sanırım sorun benim yedek dosyalarımda. scandisk hata veriyor yedeklediğim dosyalarda. bu gece en baştan downloada bırakıcam belki sorunu çözücek[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yukardaki mesajın türkçesini bilen varmı bulamadım türkçe windows ta restart ettirme kutucuğunu :) bu da olmazsa yeni bilgsayar alana kadar swg ye ara vericem gibime geliyor olmuoy ne yaptıysam ne ettiysem.[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Heyd, DirectX kullanan başka oyunlarda bir sorun yaşıyor musun? Yada programlarda. İlk bakışta sorunun DirectX ve grafik kartının driverlari ile igili gibi geliyor. Grafik Kartinin driverlarini upgrade degilde onceki versionlarini denemek faydali olabilir. Bir diger durumda ram'den olabilir. Olmazsa ram'leri tek tek dene bakalım aynı hatayı yapacak mı. Kendini restart etmeden once bir hata mesajı veriyor mu?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bence psu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 heyd, www.nvidia.com'dan detinator indirmeyi dener misin? Tabi, GeForce kullanıyorsan. (Eski versiyonlar olacak ama...) Eğer Radeon'sa, Ati'nin sitesinden son sürüm ekran kartı driverini dene. Bir de en çok kullanılan programları disable eden spylar var. Ad Aware + SpyBot Search and Destroy ile onları temizle falan Tunç'cuğum... Geçmiş olsun...[signature][hline]Avalon [Bu mesaj Goodness tarafından 18 Kasım 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yeni ve eski driverlarımla denedim... sorun devam ediyor ki zaten driverları güncelledikten sonrada oynayama devam etmiştim. directX kullanan başka oyunlarda sorun yok daha demin warhammer dawn of fire oynadım paşalar gibi oynattı sistem. ram olayını şimdi deniycem edit atarım aşağı atıyorum şimdi.maalesef oda işe yaramadı. başka fikri olan varsa rica edelim :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice [Bu mesaj heyd tarafından 18 Kasım 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 senin durumun iyi 20. gün oldu swg ye giremiyom. KO ile zaman geçiriyom. Garanti bankasının kroluğu saolsun. [Bu mesaj Alomatik_2k tarafından 18 Kasım 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Anlaşıldı asabiyetin sebebi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hard diski full formatlayıp updateleri tekrar çektim power supply değiştirip denendi üstüne bide bios update ediyim dedim. sonuç 0 a 0 elde var 0 modu :) işlemci ve anakart değiştirip deniycem yarın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 tunch sen heyd misin?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ewt ewt paticik alanında swg nin dışınada çıkmaya karar verdim ondan böle bi dönüş yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Olm aferim, ben de diyorum kim bu tunch, bana göndermeler falan yapmış tanımıom diom =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Birde bu geçenki update den sonra bu simgeler kocaman kocaman çıkmaya başladı. Friend listteki aralıklar bile kocaman kocaman oldular nası düzelteceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 o araliklar herkeste var,artik öyle yani:)[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Böhüüü bende o aralıkları görmek istiyom. aralık oldu hala oynayamıyom. yazık bana ya :([signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 offf :)[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar