smerten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 çok merak ettim şu güzide forumdaki bilmem kaç milyon :P tane üyesinden... 1.kaç tanesi beta testerlık için hergün maıl'ını kontrol ediyo? (başvurdu.) 2.kaç tanesi hergün oynuyo?(kabul edildi) bi sayalım sonra deriz ki "na bukadar uyeye yazık degıl mı? cıkarın su oyunu :)" eheh cok merak ettım. birinci grup ilk sayısını aldı bile [Bu mesaj smerten tarafından 30 May 2003 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bende bakıyorum ama umut yok neyse ztn benim oyun çıkıyormuş flight simulator galaxies ten önce çıksın onla idare ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben kabul edildim elimden gelince oynamaya calisiyorum ama suanda serverlari down[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 4-1[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar