buw Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 arkadaşlar önceikle merhaba ben master of puppets daki gitar tonunu bir türlü tutturamıyorum bir e bir veya çok yakın olarak elimde digitech rp 200 var biraz yardımcı oursanız sevinirim
Predator Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Öncelikle gitarın ne ? Ayrıca tamamen tutturman hele rp200 gibi processörle çok fazla yanına yaklaşman imkansız. O adamlar üzerinde emg manyetik bulunan(genelde) binlerce dolarlık kendi özel gitarları ve bir sürü effekt aletiyle alıyorlar o tonları. Amfi olarak 2000$ dan başlayan mesa rectifierlar falan kullanıyorlar. En yakın ton anca iyi bi amfi simülatörü ve iyi bir gitarla alınır. Mesela Pod V2 gibi amfi simülatörleri bu konuda iyi performans sağlıyor. Rp200 denemedim ama pek iyi olduğunu duymamıştım bilemiyorum.[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun [Bu mesaj Predator- tarafından 29 Kasım 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 görende master of puppets tonunu bulunmayan hint kumaşı zannedicek ahahaha[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
ol_bonkers Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bencede isin zor. Gitarda kullandıgın telinden basla kasa pickup kablo pedallar ... off yani ole bi sistemki.... bencetakılma ole kendine gore bi ton yakalarsın aramaya devam et cok faydalı oluyor bisuru alet falan deniyorsun...[signature][hline]www.olcayozkan.com
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 pedalın için ornek setleri nette arayabilirsin. birçok forumda farklı pedallar için yazılmış tonlar var. onları dene. ama net bir sonuca yine de ulasamazsın. -nr, kompresor, gitar, amfi gibi birçok etken var arada. sonucta kendi tonunu kendin modifiye edeceksin ama yine de vir. tube bulunan bi alette guzel tonlar elde edebilirsin.[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ya millet processor falan demiş de, gerçi anlayan birine benziyorsun gitardan, doğru tonda akord ettin di ilk onu soralım =) İkincisi de, gerçekten o sese birebir ulaşamasan da, tatmin edecek tona ulaşabilirsin o processorla bence.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 şarkının üstüne çalmıosan gitarın akordu pek bişi farkettirmez ben herşeyi D ye akordlu gitarımla çalıorum processor dediğin şey iğrenç bişi tüplü bir anfiden aldıgın sey rnegini hiç bişiden alamıosun pod xt ve xt rack amfi similatörü olarak baya iyiymiş diyolar bi de boss gt-5 gt-6 aynı ton meselesini bilmem çünkü hiç denemedim ama kendi istediğim tonda kaliteli sesi ben dogru amfi + iyi gitar + dogru manyetik şeklinde yakaladım sansamp gt2 almayı düşünüorum daha sert tonlar işçin ama su sıralar vaktim olmuo müzik için ondan sonra ama disto pedalı alacaksınız gt2 derim[signature][hline]Bornozlu Canavar
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ver ben tutturuyım :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Öne çıkan mesajlar