di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Selam hacilar, Simdi gerizekali adamlarin gerizekali tasarimlar yaptigindan mutevellit iskence cekiyorum. Derdim soyle; Koyu mor olan ikonun rengini acik gri yapmam lazim. Ayni sekilde acik gri baska ikonu da koyu mor yapmam lazim. Hover olayi. Replace color ile yapiyorum ben, oraya kadar her sey tamam da istedigim rengi tutturamiyorum. Mesela istedigim renk yerine BFBFBF yaziyorum lakin daha koyu bir renk aliyorum. Gri olani mor yapmaya calisirken de mor yerine koyu gri birsey geliyor. Select edip direkt boyayayim diyorum, o zaman da seklin kenarindaki yari transparan yerler koyulastigindan sekil semal bozuluyor hafiften. O da olmuyor. O halde soruyorum, nedir simdi bunun yolu yordami ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 seçip adjustments da hue/saturation ile yap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 göndersene lan manyak misin yapmaya kasiyosun. Sen isini yap sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Abi yapiyorum da, tutturmak istedigim belli bir RGB degeri var, haliyle isime yaramiyor. Bir yerden degeri gorsem, slider'i kaydirinca su oldu dese ona da raziyim da yok anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Tamam la hallettim. Color overlay'i unutmusum. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bende temiz secebiliyosan yeni layer'a tıp fill'leyi ver diceydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Onda da kenarlara dogru transparanlik varsa o pic oluyor iste ister istemez. Color overlay cuk oturdu o sebeplen. Konuyu acmadan akil edememem de sacma oldu ama gecti artik. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 birden fazla renk yapmak istersen veya belirli bir alanın rengini değiştirmek istersen o layerın üstüne blending mode: color olan bir layer yaratıp istediğin renklere boyayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar