Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Selam herkese. Project management üstüne master yapmayı düşünüyorum. Undergraduate mühendis olarak mezun oldum. Bana bu program üstüne güzel bir kaç ülke/okul önerebilir misiniz? yada detaylı başka bilgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 askerden kacmak icin mi yapcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 kenya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 konya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Askerlikle ilgisi yok tamamen ilgi istek meselesi trollü kısarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Maedhros said: Askerlikle ilgisi yok tamamen ilgi istek meselesi trollü kısarsanız sevinirim. sen yeter ki iste. http://education-portal.com/articles/Best_Project_Management_Schools_List_of_Top_US_Programs.html http://www.bestmastersprograms.org/online-masters-in-project-management/ http://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_Science_in_Project_Management böyle bir şeyler var google yazdığımda. daha milyonlarca link var işte bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Teşekkür ederim. Biraz kurcalicam şimdi belki konuda tercübeli birileri çıkar diye açtım aslında biraz konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 project managment icin PMP sentifikalari var onlara da bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bransinda yap abi bosver. Sacma salak seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 management konusunda ingiltere iyidir sınıftan iki arkadaşım University of Warnick'te okudu ikiside zengindir okul da pahalı baştan söyliyim. biri Manufacturing Eng. okudu diğeri de Engineering Business Management okuyor. sağlam üni sanırım bu yönetim dallarında incele derim. not: 9k papel'den başlıyormuş buddy bölümler mangır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Bu konuda master'ın PMP kadar değerli olacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi project management dediğinin PMP (PMI eğitimleri yani) dışında pek alternatifi yok.Prince2 ve Agile falan da var ama dünyada en yaygın kullanılan methodoloji PMP. PMP almak içinde en az 3 sene (belli bir gün sayısı var hatta) projelerde yer almış olman gerekiyor.Tecrüben olmadan PMP sertifikası alamazsın, tabi bu sertifikaya hazırlanma süresi de var.2 ay(kişiye göre değişir 3 ayda olabilir) falanda en aşağı ona harcarsın. Project management olayına eğileceksen ilk başta proje tabanlı iş ara ve çalışmaya başla.Master falan PMP den kesinlikle değerli olamaz.Project management masterından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Yurtdışında müteahhitlik yapıyor olucam bir kaç sene sanırım yeterli olur 3 sene tecrübe için : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 3 senelik tecrübeyi kanıtlayıp kağıtla göstermen lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar