Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Merhabalar, Ileri surus teknikleri veya defansif surus teknikleri ile ilgili bireysel egitim veren iyi bir kurum biliyor musunuz? Bir suredir arastiriyorum, ancak referansi olan kuruluslar genelde sirket filo egitimi veriyorlar. Uzun zamandir araba kullaniyorum, sehirlerarasi, sehir ici ancak yogun hava sartlarinda, ani olaylarda dogru tepki vermek konusunda egitimin zarari olmaz diyorum. Bu arada ehliyeti aldiigmdan beri otomatik kullandigim icin, duz vites bana yabanci:( Sizin fikrinizi almak istedim. Tesekkurler Bu arada over-steer under-steer konusunda beni bilgilendirecek varsa, sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Iki yil kadar once Iletisime gectim, ama tek kisiye egitim veremiyorlardi. Simdi degisti mi durum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Volkan isik. Ileri surus teknigi kursuna gittim uzerine ralli teknigine girisi aldim. Yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Esh said: Volkan isik. Ileri surus teknigi kursuna gittim uzerine ralli teknigine girisi aldim. Yeterli. Tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Otoparkçı abilerden ileri sürüş tekniği konusunda destek alabileceğime dair iki samimi teklif aldım. Değerlendirmek istersen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 car valet lerden al eğitimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 arabayi kaptirmayalim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 muhtemelen senin araban ortalama bi car valeyi kesmez merak etme =) piyasadaki en lüks arabaları kullanıyorlar zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 herkesin arabasi kendine degerli, ben kizimi hicbir seye degismem. belki maseratiye degisirim, ama o ayri konu bir de nasil kullandiklarini dusunursen, anahtari teslim ederken nasil insanin ici acimaz anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 saati 250 tl den veririm 5 seansta schumacher ile sebastian loeb arasi bisey olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mery said: herkesin arabasi kendine degerli, ben kizimi hicbir seye degismem. belki maseratiye degisirim, ama o ayri konu bir de nasil kullandiklarini dusunursen, anahtari teslim ederken nasil insanin ici acimaz anlamiyorum. Valeler konusunda restoran ve otellerin politikaları var. Zararı karşılama gibi bir taahhüt diyebiliriz. Valeler ciddi iyidirler, dar sokaklarda türünün tek örneği araçlarla akrobatik hareketler yapabilecek kadar iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bilecik söğüt jandarma ulaştırma er eğitim tabur komutanlığı 3.Bölük şorland bölüğü Eğitim günü :75 Yemekler:iğrenç Spor :çam ormanında sürünme+ördek yürüyüşü Araç : şorland (polis akrebi olarakta bilinir) tasarlayan hem kör hem sağır oldu. Tecrübe: 75 günü sağ salim bitirirsen eğer; 1-25 kilo garanti verirsin 2- hawaii de yanındabaktif volkan olan yanardağın yanına boeing 737 indirirsin Kız olmakmı? Allahını seven canını kurtarmaya bakar ,kız olduğunun farkına bile varamazlar banyo bile 30 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 250 tl icin canini tehlikeye atmaya deger mi? ayrica bi burcu cetinkaya, m taylor olmaya niyet etmedik ki. buzlu sile yollarinda yitip gitmeyeyim yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 3 kuluvallah 1 elham oku bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Gobili said: Bilecik söğüt jandarma ulaştırma er eğitim tabur komutanlığı 3.Bölük şorland bölüğü Eğitim günü :75 Yemekler:iğrenç Spor :çam ormanında sürünme+ördek yürüyüşü Araç : şorland (polis akrebi olarakta bilinir) tasarlayan hem kör hem sağır oldu. Tecrübe: 75 günü sağ salim bitirirsen eğer; 1-25 kilo garanti verirsin 2- hawaii de yanındabaktif volkan olan yanardağın yanına boeing 737 indirirsin Kız olmakmı? Allahını seven canını kurtarmaya bakar ,kız olduğunun farkına bile varamazlar banyo bile 30 sn bedelli yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 senko said: 3 kuluvallah 1 elham oku bisi olmaz. ben essegi saglam kaziga baglayayim da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 O tadı vermez. Günlük 2400 metre 30 ilo ağırlık tam teçhizat koşu 15 dk mmmm tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Gobili said: O tadı vermez. Günlük 2400 metre 30 ilo ağırlık tam teçhizat koşu 15 dk mmmm tadından yenmez. :) cok cekmissin belli. gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 13 sene oldu hala unutamadımmsen düşün işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Gobili said: 13 sene oldu hala unutamadımmsen düşün işte... 25 kilo iyiymis aslinda. fat burner niyetine askerlik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ps3 alıp direksiyon setiyle gt5 oynamak daha mantıklı sonra tavşantepeli artiz bi sevgili yaparsın, yanlaya yanlaya caddede turlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 spompas said: ps3 alıp direksiyon setiyle gt5 oynamak daha mantıklı sonra tavşantepeli artiz bi sevgili yaparsın, yanlaya yanlaya caddede turlarsın istanbul trafiginde yeteri kadar direksiyon salliyorum, ps e zaman kalmaz. tavsantepeli sevgili, cadde apacileri konuna girmiyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mery said: spompas said: ps3 alıp direksiyon setiyle gt5 oynamak daha mantıklı sonra tavşantepeli artiz bi sevgili yaparsın, yanlaya yanlaya caddede turlarsın istanbul trafiginde yeteri kadar direksiyon salliyorum, ps e zaman kalmaz. tavsantepeli sevgili, cadde apacileri konuna girmiyim:) http://www.karikaturu.com/resimler/sadece-hayal-et.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Esh said: Volkan isik. Ileri surus teknigi kursuna gittim uzerine ralli teknigine girisi aldim. Yeterli.aynısını yaptım. biraz tuzlu ama iyidir yine de. ogrenmekle kalmıyor tabi, reflekslerinin onune gececek derecede hukmedebilmen gerekiyor. zira ıslak zeminde kayarken direksyonu 5 dereceden fazla cevirmemen gerektigini ogrensen de, kayarken panikleyip haldır haldır cevirmemek icin baya bi pratik gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 synthesizer said: Esh said: Volkan isik. Ileri surus teknigi kursuna gittim uzerine ralli teknigine girisi aldim. Yeterli.aynısını yaptım. biraz tuzlu ama iyidir yine de. ogrenmekle kalmıyor tabi, reflekslerinin onune gececek derecede hukmedebilmen gerekiyor. zira ıslak zeminde kayarken direksyonu 5 dereceden fazla cevirmemen gerektigini ogrensen de, kayarken panikleyip haldır haldır cevirmemek icin baya bi pratik gerekiyo 98 den beri araba kullaniyorum, ama pratikle bir yere kadar. teknigi kimse ogretmedi ki bana, bu egitim en azindan kendimi gelistirmek icin zemin hazirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar