Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BU LAG NEDİR KARDEŞİM...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu lag yüzünden ben oyunu bırakmayı düşünüyorum
bu lagda oyunun tadı kalmadı.Bi apos partysine giriyorum adamlara lr atmaya çalışıyorum lag yüzünden faild faild faild
itibarım kalmadı bu lag yüzünden loot yapamıyorum...
Bu lanet problemler ve daha fazlasına sahip olan varmı?[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
bendede lag var rezil oldum allah kahretsın ne yapcam bılemıyorum artık sokaga cıkmamayı dusunuyorum olmazsa gece 1 den sonra cıkarım :P[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Mesaj tarihi:
said:
Sawer, 29 Kasım 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
rezil oldum allah kahretsın ne yapcam bılemıyorum artık sokaga cıkmamayı dusunuyorum olmazsa gece 1 den sonra cıkarım :P
burası fazlalık sorumun cevabı değil[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...

[Bu mesaj Lentisel tarafından 29 Kasım 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gündüz saat 12 den gece saat 12-01 e kadar inanılmaz bir lag var,npc vendorlarda alısveris yapamiyorum neredeyse.
Adsl 256 var ondanmı bilmiyorum,ama gece saat 1 den sonra super oluyor.Mantıken aslında bizde geceyken onlarda gunduz,dolayısıyla gunduz lag olmaması gerekirken gündüz deli gibi lag var.bende anlamis degilim.
Mesaj tarihi:
Gerçekten arkadaşlar bu lag sorunun giderilmesi gerek ama nasıl.. ben server adminine pm attım bu lag sorunu için cevabı bekliorum...[signature][hline]"Okyanusun üzerinde uçan bir kelebeğin kanat çırpışları başka bir sahilde fırtınaya neden olur..."
Mesaj tarihi:
Bu arada sizdemi adsl sizinizsiniz. :)
Su an oynayamıyorum ben,karakter secme ekranına geliyorum,
basıyorum, adam bi hareket yapıyo kalkıyo ama yürüyemiyo,bidaha basıyorum ıııın yapıyo hafif kalkıyo ama gene yuruyemiyo :D

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 29 Kasım 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende serverdan kaynaklanmıyo çünkü herkez rahat rahat oynuyo yabancı arkım war 1 gıdım lag yok onda..

Bariz türkiye net çıkışları batmış.. Admine mesaj atıcağınıza Turk telekom a filan atın...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ya bunların forumları çok dolu yada gerçekten türktelekomda problem var paticik forumuna yaklaşık 2snde giriyor.Geri bir ülke olmak Türkiyenin kaderimi...[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
  • Yeni Oluştur...