behran Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 windir.system ve runwin32 girdi sisteme ie açınca http://win-eto.com/hp.htm?id=11034 sayfasını açmaya çalşıo devamlı.nası çözücem varmı bilgisi olan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 aynı virüs olmasada ie açınca benimde bi adrese yönleniyodu giren virüs sayesinde ne yaparsam yapayım çözememiştim. sonra sistem geri yükleme ile ilgili bişey yaptım ama unuttum gerçekten. spy sweeper lamı ad-aware se ile mi ne çözmüştüm heralde. aklıma gelmedi :([signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ad-aware ve spysweeper kur son updateleri yap sonra makinayı guvenli kipte acıp tarat düzelir heralde bide virus taraması yaptır mcafee veya kaspersky ile sorun devam ederse yine guvenli kipte ac hijackthis ile scan et o degistirilen ana sayfayı bul ve sil veya guvenli kipte ac baslat-calıstır-regedit sonra o acılan sayfayı registrye arat cıkan sonucları defaulthomepageurl homepageurl vs gibi www.google.com ile degistir bide mutlaka ama mutlaka baslat-calıstır-msconfig başlangıc kısmından kullanmadıgın programları kaldır tabi bunu yaparken %100 emin ol gerekli birseyide kapatabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 kaspersky asmis bisimis, haftasonu bunu ogrendim. digerleri ile hic ugrasma, kaspersky+spybot+ad-aware le temizle makineyi.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar