Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Battfield 1942 'a ait yeni tasarlanmış bir mod olan silent heroes hakkında bilgi vermek istedim . Bir nevi Oyun inceleme ...:: Silen Heroes ::.. Oyun bir diğer yama olan Desert Combat versiyonundaki fizik ve yapay zeka motoru kullanılarak tasarlanmış oldukça güzel bir oyun . Şuanda Test aşaması yapılan oyun Macintosh alt yapısında da çalışabilmekte . ..:: Oyundan bir kaç ss... ::.. ------------------------------------------------..:: Oyundaki Araçlardan bir kaç ss ... ::.. ------------------------------------------------..:: Oyundaki silahlardan bir kaç ss ::.. -----------------------------------------------..:: Oyun hakkında izlenimlerim ::.. Öncelikle şunu göz önünde bulundurmak lazım oyun şu anda beta ve sürekli olarak yeni patch leri çıkıyor . Bu nedenle bir çok ayrıntıyı es geçmek gerek . Benim ilk başta gözüme takılan eksiklik telsiz mesaj sesleri ve silahara ait ses efektleri . Bunlar bir betaya göre oldukça eksik . Bikaç silahda aynı ses efekti kullanılıyor .. Çizimlerle ilgili bazı eksiklikler var bunun nedeni Battlfield daki fizik motorundan kaynaklanıyor . O nedenle göz ardı edilebilir . Yeni eklentilerden birisi öldürdüğünüz kişinin öldüğü noktada mezar taşı bırakması . Örnek :: Onun dışında tasarım olarak çok daha ayrıntılı bir çizim gözlemledim oldukça uğraşılmış bir iç dizany var özellikle araçlarda ... Kendi tasarladıkları haritalarda mevcut oyunda . Fakat en büyük hata co-op un dışındaki "team death mach , conquest vs vs ..." seçeneklerinden oyunun kendisine ait yeni haritalarını açarsanız spawn noktalarını eklemiyor . Çok büyük bir ihtimalle sizin dışınızda bir oyununcunun girmesi gerekiyor . Bu olay Desert Combat FİNAL'da da var ... ----------------------------------------------- Oyunu yakından görmek isteyen arkadaşlar için en son beta sürümü buyrun link ...Silentheroes.Beta.0.45.DiGiTALSOFTWARE Buda enson yaması ...Silentheroes.Beta.0.45.LOADFIX.PATCH Fakat dikkat edilmesi gerken nokta şu : Patch i yapmak istediğinizde server sizi otomatik olarak sıraya alıyor . Sıraya girmemek için ben bu yola baş vurdum : flashget'e sahip arkadaşlar link'e sağ click yapıp " Download using flashget " yaparlarsa direk olarak indirmeye başlarlar ... Buyrun bu offical sitesi ... --------> http://www.silentheroes.se ------------------------------------------------------- Şimdilik bukadar gelişmelerden haberdar edicem. Saygılarımla[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Güzel güzel ... benden başka bf için çalışan bir arkadaş .. mis mis :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ya oyun gerçekten kaliteli fakat BF modları pek tutulmadı nette anladığım kadarıyla . Heleki DC benim asil oyunumdur hergün 3 saat falan takılırım . Buaradan sesleniyorum helikopter kapışması yapabilecek bi cengaver varsa herzaman konuğumdur . Öms ile konusur bi oynasana.com un dc serverında kapışırım :D Buradanda seslenem eğer BF1942 DC klanı olan ve helikopterciye ihtiyacı olan varsa ben herzaman hazırım .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 netten değilde lan^dan tripte kapışabilirim.AH-64 mü Mi-24 mü peki :) Rambo Ramzullah olarak kaç tane eksisozluk lan party dağıtmışlığım vardır yani. Daha önce tartışmıştık .. eski konulara bak burdaki ( bf veya mathias olarak arat bulursun ) Nette çok lag oluyor. Bu arada ben en çok OH-6 yı severim dc de . Point of Existance da commanche de havoc da güzel ( mickey mouse mübarek ) vietnamda huey slick - gerçi orda da oh-6 iyi neyse konuş bakalım sen de ... gerçi dc'de en çok base defence severim en iyi helikopter kullanırım.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Hmmm ilk defa kendine bu kadar çok güvenen bi helikopter pilotu gordum dc de . Valla eğer Ankara'daysan seninle her şekilde kapışmaya hazırım. Umarım Ankara'dasındır . Baya iyi kapışıcaz gibi gözüküyor . Ben her türlü helikopteri kullanırım fakat, OH-6 hızıma yetişemiyo cüsse olarak biraz büyük bi helikopter . Ancak AH64 AC hızıma yetişebiliyor . Ama istediğin her türlü aletle birebir savaşım . Uçakda iyi kullanırım . bilmiyom yani :D[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 istanbuldayım. :( ( anca netten .. o da belki) .. hatırlıyorum da ah-64 ü 0.3 ver. da 3 ay boyunca kullanmıştım. yazın çok eğlenmiştim. ( helikopterler çarparak adam öldürmek gibisi yok ) Bu arada 0h-6 black hawk değil .. Uh-6 black hawk .. ki onu kullanmayı çok severim çünkü kamyon gibi mübarek. http://www.fas.org/man/dod-101/sys/ac/oh-6.htm oh-6 budur canım.. yani scout chopper. Abartmak gibi olmasın ama ben artık helikopteri sadece akrob asi için kullanıyorum. genelse kapışırken . ( özellikle nette ) Mirage f1 , mig ya da f-16/15 falan kullanıyorum. Özellikle mirage ile kanatla adam öldürme çok güzel . ( fazla alçaktan uçtuğum için anti-aircraftlar beni vuramıyor ( düşün artık ) neyse derse yetişmem lazım.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar