Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Dk. 40 ve durum 1-1 Ali Cansun hayatının en kolay golünü attı diyebiliriz. Her 2 golün pasını veren de Samsunsporlu Musa oldu :) 2 takım da genel olarak rezalet oynuyor, Beşiktaş bence bu sezonki en kötü futbolunu sergiliyor. Defansta çok büyük hatalar oluşuyor..[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ali Cansun dk. 45 durum 2-1[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Bizim takım zaten bitse de gitsek mantığıyla çıktı maça. Öyle de olacak.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Dk. 52 gol Tayfur durum 3-1[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Yıllarca Beşiktaşta oynamış Ertuğrul Sağlam, jübilesini yaptı şimdi yerini dk. 62 de Caner'e bıraktı. İleriki hayatında başarılar diliyoruz Ertuğrula.. sert şutlarını unutmayacağız :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Dk. 68 Samsun lehine bir frikik, yerden çok sert bir şut ve durum 3-2 gol hakkı lol bu maçı benden başka seyreden yok galiba :) harbi izleyin güzel maç oluo bakın 5 tane gol, jübile falan..[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Dk. 70 gol niyazi durum 4-2 [hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 31 May 2003 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 dk. 76 gol sinan (pen) durum 4-3 beleşe bir gol işte.. nesi penaltıysa artık. daha gol olacak gibi gözüküyor.[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 lol! bu ne be! mahalle maçına dönmüş galiba olay?[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 maç bitti Samsunspor 3 - Beşiktaş 4 Beşiktaş, 85 puan toplayarak süper lig tarihinde en çok puan toplayan lig takımı oldu, fenerbahçeyi geçti tebrikler :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 31 May 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ah su mac ıstanbulda olcaktı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Öne çıkan mesajlar