Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Merhaba Arkadaşlar Web Tasarım & Hosting'e Mi İhtiyacınız Var? Sudan Ucuz Fırsatlar'Larla[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Şimdi reklamlar...[signature][hline]i love this game! tractor pulling
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yurtdışı olduktan sonra... yine de tebrik ederim güzel iş[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Makinamız Borusan'a geçiçek yakında[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 gecmeden soyleme herkes gececek diyor gecince soyleseydinki daha olumlu gorunurdu gozumuzde tasarımı gercekten hoş olmuş[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 . [Bu mesaj Arcadium tarafından 29 Kasım 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 basarilar diyelim bari :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 75)
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sağolun teşekkürler[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 tasarım güzel, fiyatlar fena değil, bağlantı türkiye den olsaydı herşey çok süfer olurdu. başarılar efem.. =)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Ama pek lag yok yani site acılımlarında falan neyse bu hafta falan tr ye aldıralım [signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri [Bu mesaj Arcadium tarafından 30 Kasım 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Boru'Sana mı geçicek puahahahahahaah(kırılma espri )[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Başarılar dileyelim ne diyelim demi orc_lord dogru diyorsun :)[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Fistan, 29 Kasım 2004 18:34 tarihinde demiş ki: Şimdi reklamlar... süperrrrr :D +1[signature][hline]Cinnet...
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 arkadaş yörünge dışı yorum yok[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
adonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 titledaki soru işaretinden yola çıkarak cevap veriyorum yok ucuz değil su daha ucuz[signature][hline]There's someone who needs you.
Evr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 darandarandarandaran ddarararararrara www.xxx.com gemlik yolu 4.km giderken solda dönerken sagda xxx.com xxx.com xxx.com cılkı cıktı bu bölümün ama paso reklam[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar