Abus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 CDonts ile mailları localde çatır çatır yolluyorum ama bizim şirketin serverında çalıştıramadım.Hata'da vermiyor.Serverda CDonts da register edilmiş.Sizce sorun ne olabilir?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 smtp service açık olmaya bilir. bakınız>> computer manager >> Services >> SMTP (simpıl meyl tıransport pırotokol)[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ona baktım fakat görev yöneticisinde göremiyorum çünkü w2k kurulu olduğundan ayrı session da açıyor serverda.Ama ben servislerden baktım ondada imail in smtp hizmeti çalışıyor ama iss in ki çalışıyormu bilmiyorum ona bakamam uzak masaüstünden.Ama işte belkide ISS in SMTP si açık olmayabilir.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 nie bakamazsın ki?[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar