Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Kedi saldırırken babam kurtarmıs kosarak babamın yanina gitmis babamda alıp eve getirdi penguen gibi paytak paytak dolasıyor ewde ne yer acaba bilen var mı Ağaç kakana benziyo uzun gagası var bide şişko :)[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! www.bkcartoons.com Benim Cici Sitem , Karikatürler , Animasyonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sal gitsin. açlıktan ölebilir.buğday yer büyük ihtimal ama krokmuştur o şimdi.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Resim isterigh. Teşhis koyabilir o zamn kimi arkadaşlar[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tmm birazdan koyucam pek bi şeker yaw :lol:[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! www.bkcartoons.com Benim Cici Sitem , Karikatürler , Animasyonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ne bu yaw[Bu mesaj Chimera167 tarafından 28 Kasım 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Chimera167 tarafından 28 Kasım 2004 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ahahaha biz bu kuşu Çulluk diye biliyoruz hatta avlıyoruz. çok şanslısın senin ayağına kadar gelmiş. :D Tabi o kuş evde beslenmez salmanı tavsiye ederim. hatta uzak bi araziye bırakırsan daha iyi olur şehire bırakma yani. latincesi Scolopax rusticola. Çulluk.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Evt çullukmus ta ben yemem kediyi de mis gibi yemekten mahrum ettik :) yaw o kdr sevimli ki penguen gibi sallana sallana kosuyor evde bi oraya bi oraya :) yarin birakicam :)[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! www.bkcartoons.com Benim Cici Sitem , Karikatürler , Animasyonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Toprak zeminli büyük bi kafes yaparsan besleyebilirsin.bazı avcılarda görmüştüm ben evlerinde.ama çift besliyolardı.bide bitki tohumu veriyolardı. ne tohumu bulursa artık. seninkine bide eş lazım. evde uçarsa biyerini sakatlar. şanslı kuşmuş kediden kaçmış.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Valla besleyemem ama bu günü geçirmesi gerek evden ne verebilirim acaba ??? Marul cart curt yer mi ???[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! www.bkcartoons.com Benim Cici Sitem , Karikatürler , Animasyonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hiçbişey yemez o bugün. kuzu pirzola versen yemez anladın mı?[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 neden koktugu için mi ???[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! www.bkcartoons.com Benim Cici Sitem , Karikatürler , Animasyonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ama dertli hayvanmış Gagasıda baya uzun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ilk defa görüyorum :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 sufer tatli bisi..[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Insomnia_, 29 Kasim 2004 18:18 tarihinde "sevgilinize nasil hitap edersiniz" basliginda demis ki: acilmamis goncam Gothic_Angel, 29 Kasim 2004 21:35 tarihinde yorumunu yapmis: sende ac gul olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar