Aristocrat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 öncelikle ben bu tür oyunlarda yeniyim. EQ2 minimum sistem gereksinimi nedir.Kredi kartı no'sunu vermek şartmı?başka alternatif yokmu?(limit 5 milyar olunca insan tırsıyo biraz). 256 k adsl bağlantıda rahat oynanırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bak arkdasım ben eq2 oynamıom ama sana en guvenlı yolu soylıım sanal kart garantiden cıkartabılırsın ıcıne ne kdr para koyarsan onu harcıosun kartın sifresi flnda yok kımse bısı yaopamaz[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 sony ve benzeri sitelere kredi kartı numarası vermek bir restorındaki garsona vermekten daha güvenlidir lakin bir yanlışları olursa açacağın dava sana milyonlar kazandırır dolar bazında tabii :) Minumum gereksinimler şöyle;en az 512 ddr ram(1024 olması iyi olur) bide iyi bir ekran kartı,bende şu an 128mb lik fx5200 var avarage de takılarak oynuyorum.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar