Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EQ 2 de kredi kartı sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öncelikle ben bu tür oyunlarda yeniyim. EQ2 minimum sistem gereksinimi nedir.Kredi kartı no'sunu vermek şartmı?başka alternatif yokmu?(limit 5 milyar olunca insan tırsıyo biraz). 256 k adsl bağlantıda rahat oynanırmı?
Mesaj tarihi:
Bak arkdasım ben eq2 oynamıom ama sana en guvenlı yolu soylıım sanal kart garantiden cıkartabılırsın ıcıne ne kdr para koyarsan onu harcıosun kartın sifresi flnda yok kımse bısı yaopamaz[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Mesaj tarihi:
sony ve benzeri sitelere kredi kartı numarası vermek bir restorındaki garsona vermekten daha güvenlidir lakin bir yanlışları olursa açacağın dava sana milyonlar kazandırır dolar bazında tabii :)
Minumum gereksinimler şöyle;en az 512 ddr ram(1024 olması iyi olur) bide iyi bir ekran kartı,bende şu an 128mb lik fx5200 var avarage de takılarak oynuyorum.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
  • Yeni Oluştur...