Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Evet böyle bir iş fırsatı geçti elime işletme bitirdim boş geziyorum kpss 15 ay var firmayı bilmeyenler için söyleyeyim amerikan firması otomobillere boya koruma,iç koruma sistemleri falan vs alanında hizmet veren bir firma ilk 3 ay eğitimmiş asgari ücretle 3 aydan sonra maaşı da iyi gözüküyor merak ettiğim acaba iş koşulları nasıl bir fikrim yok pek bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ilkokul mezununun yapacagi işe niye giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ne bileyim kaç aydır bakınıyorum oraya başvur buraya başvur ses yok kpss de çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bu işi yapıcaksan üniversite okumana gerek yoktu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 fistan said: ilkokul mezununun yapacagi işe niye giriyorsun edit:fistan yazmış zaten dediğimi sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ben de öyle düşünüyorum da papaz oldum evdekilerle iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Oto yikamaci olacak adam lan. Hurriyet kelebek ekine meze olursun oglum. Ha isinde en iyi oluo 5.000$ a araci yikayabiliyosan helal olsun. Ingilterede var boyle bi eleman haberlere cikmisti. Arabayi aldigin gunku temizlige getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Oto yıkama falan o işleri başkası yapıyor :D teknisyen olcaz biz lol gerçi farkı ne onuda bilmiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kabzimala isini ogretecen, oglum soyle yap boyle yap dicen. Bu mamul bu boka yariyo su sprey bu boka yariyo dicen. Amerikada olsan zevkli bi is de, turkiyede oyle bi araba kulturu yok. SL i olan arabasini kendi yikamiyo burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Karar veremedim bir türlü yarına da bildirmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Isin niteligini sormadin mi gercekten yoksa bizimle kafa mi buluyosun? Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Şey işte abi oto bakım koruma işi cam filmi,boya koruma,iç koruma döşeme koruma,ses yalıtımı böyle işler ilk 3 ay da eğitim verceklermiş içerde otomobille uğraşcan işte bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Alcest said: Oto yıkama falan o işleri başkası yapıyor :D teknisyen olcaz biz lol gerçi farkı ne onuda bilmiyorum ya Yok la önce gel şuna iki su tut, buna köpük sık derler sonra bir bakmışsın arabayı komple iş dış sen yıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Gitmicem zaten karar verdim boşunamı okuduk 5 sene hazırlık vardı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar