DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bakıyorum penceremden dışarı merak ediyorum beni yutan bu karanlık mı , her zamanki yalnızlık mı yoksa sensizlik mi, bu soguk kasım günü umuyorum bu bahar yanlızlığımın da son baharı olur sevgiye hasret kalbime yağan bahar yağmurumdun titreten fırtınamın ardından güneşim oldun peki söyle neden beni çöllere atıp yorgun kalbimi kavurdun ? unutmuştum aydınlığı güneşin ulaşamadığı gözlerimin perdesinde kalmış sevdamı küçük yalnız dünyamda bütün o mutlu şarkılar arasında sadece kaybolan umutlarımın çığlıklarını duyabildiğim o yıllardan sonra kalbimin karanlık zindanlarından kurtaracak o ışık yanlız senin güzel gözlerinde saklı emin ol vardır her insan gibi bu yalnızın da sevdiğinden uzak kaldığında ağlamaya hakkı beni sevdiğini söylediğinde sanmıştım ki sararmayacak bu kasım sevda yapraklarım unuttum ki aşk beraberinde kalplere getirir kederi yazılmış ağlamak ben doğarken gönül defterime gücüm yeter mi değiştirmeye kaderi ama lütfen kır artık şu kalemi yalnızlığımın yanınki son imza olsun seninki belki sen de atacaksın beni o dipsiz kuyuya saplayıp göğsüme terkederken elinde tuttuğun hançeri olacak bu da fail-i meçhul bir aşk cinayeti ama unutma ki bu sözleri söyleyen bir zamanlar sevmişti seni..[signature][hline]Bornozlu Canavar [Bu mesaj DeamoN tarafından 30 Kasım 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DeamoN tarafından 30 Kasım 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 herhangi bir iddiam yok güzel yazdım vesaire gibi sadece canım sıkkındı yazdım birşeyler umarım beğenirsiniz[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 güzel..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar