Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bildiğin kulunç lan utandım öyle başlık açmaya. Şimdi sağ kürek kemiğimin sol alt köşesi öldürüyor beni ya var mı bu dertten muzdarip arkadaşlar? Bu topic bizim topicimiz olsun beraberce yenelim bu kulunç illetini!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 terleyip cereyanda kalmasaydın sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Havuza gittigimden beri bende de var alt mesaj havuza gidiyorum Asil sorun usutmek tabi. Masaj yaptirip sicak tutarsan iyilesiyor. buyuk oranda. Kas gevsetici anlik tedavi, mideni bozmaktan baska ise yaramaz uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bende 1 yıldır falan var ya yoksa kulunç değil mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Kulunc kanseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 külünç olma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Bende de vardi. Doktora gittim diskleri kaydirmissin dedi. Fizik tedavi sonrasi rahatladi baya. Diyecegim o ki usutmedir demiyosan bi baktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 "Prof. Dr. Erbil Dursun" said: Kulunç ağrısının oluşmasını önlemek için duruş bozukluklarının düzeltilmesi, düzenli ve zorlamayan egzersizlerin yapılması ve soğuk havalardan korunmak gerekmektedir'' diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ayakta duvar köşelerine git şınav çek iyice sıkışması gerek sırt kemiklerinin, birde omuzlarını yukarı kaldır indir bunlar egzersizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar