horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 valla ben dediğimin arkasındayım hala. hem ekonomik olarak pek de bir tatmin yaşarsın. istanbuldaki zilyon tane tarihi eser restore edilip peşkeş çekilirken sen de kaymak yersin bu işten. :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 tarihi eser filan bulursan kaçır git bu ulkeden.hem kendini kurtar hem eseri.dısarıda insanada , tarihede daha cok deger werirler.[signature][hline]kofte+piyaz
xueshen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: xueshen, 30 Kasım 2004 00:17 tarihinde demiş ki: patick dostluğu adına sizlerden gerektipinde yardım isteyebilirniyim kaynak ismleri felan ödevler için öhm :)[signature][hline]orochi
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Underpants, neden andırpents diyorum lan sana ? Denyo seni. Öhm neyse, bu fikri kafana kakmaz olaydım =P. Hayatımız kayacak ben sana söyliyim. Gayhağn seni. Neyse, şu liseyi bitiyorum bu sene becerebilirsem, sende bitir hemencecik.[signature][hline]I'm lunatic.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bu arada Anafartalar, Truva, Asos, Ida Dağı turu üzerinde çalışıyorum halen, geliyosan kesin birşey söyle. Haber vericem sana. Telefonun kapalı. ICQ'un açık değil. Okuyunca ararsın artıkın.[signature][hline]I'm lunatic.
Underpants Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Wendigo'nun söylediklerini hayatımızın nasıl kayacağı konusunda bayaa açıklayıcı evet =) Ama bak adam işi sevdiği için yapıyor yanlış anlamadıysam. Böylesi doğru değil mi? Yoksa bayarız, içimiz patlar ya. Bir insanın hayatından bezmesine neden olur bence öbür türlüsü . Bu da tehlikelidir kanımca. Beni oturmuş masasında leasing yapmak için müşteri portföyünü tarayan bir bankacı olarak düşünsene Alexi haha. Katil olurum ya (bankacılar alınmasın ltf hehe) Baktım da çok ütopik gözüküyor söylediklerim ama ben sanki göze alabilirim bir takım zorlukları gerçekten istediğim bu şeye ulaşmam için. Sen de öyle düşünüyorsundur umarım. (Vay be neymişim ben eheh). (Geliyom bi de ben o tura affetmem) Bu arada devam edin lütfen yanıtlamaya, çok açıklayıcı oluyor sağolun.[signature][hline]Knowest thou aught?
Öne çıkan mesajlar