Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkez gerçekte olmak istediği mesleğini yazsın bakiim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben gerçekte bilgisayar mühendisi yada astronot olmak isterdim[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
Hep bilgisayar mühendisi olmak istemiştim , bilgisayar mühendisliği okuyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Uçaklarla ilgili herhangi bi iş. Mümkünse teknik aksanla ilgili. Hostes falan demeyin bana :D[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Mesaj tarihi:
Vayyy yemek yapamayı bilen bi pati daha . Selam kardiş[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
Özgür bir ortamda, iyi bir eğitim sistemi içerisinde, ezberciliğe alışmamış ve zeki öğrencilere Matematik Öğretmenliği...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
walla sağlam bi büyücü $öle Eliminster fln :) olmak süper olurdu ya..
gerçekte dersek Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor.
Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur..

[Bu mesaj Thorn_Pyros tarafından 28 Kasım 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ufak bir cocukken parali asker olmak isterdim . maceranin dibine vuracaktim . sonra para icin insan oldurmenin kotu bir sey olduguna ikna ettiler beni hayallerimde boylece ucup gitti .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Rudolf Nureyev gibi bi balet olmak isterdim.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
şovalye :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
huun, 28 Kasım 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
sonra para icin insan oldurmenin kotu bir sey olduguna ikna ettiler beni

Kandırmışlar seni... :P (yok şaka tabii)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
fenni sünnetçi[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
müzisyen olmayı istiyorum,umarım olucam.
bunun dışında politik bir kişilik olarak aktif rol oynamayı isterdim.

felsefede olabilir...yazarlıkta:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
  • Yeni Oluştur...